Brazi artificiali cu fibra optica

brad artificial brazi articiali

 Brazii artificiali sunt printre cele mai cautate produse in sezonul toamna-iarna. Acestia aduc veselie in casa si amplifica spiritul de sarbatoare. Oamenii se intrec pe ei insisi an de an, impodobind brazii in mod cat mai spectaculos. In fiecare an sunt pusi spre vanzare pomi verzi, simpli, cu aspect de nea, ultra bogati in ramuri sau accesorizati cu becuri led.

 Brazii artificiali cu fibra optica reprezinta o inovatie care aduce numai beneficii. Acestia imita culoarea, forma si marimea brazilor naturali. Brazii artificiali cu fibra optica si led-uri sunt similari cu cei artificiali simpli, noutatea fiind capacitatea de a lumina incaperile cu ajutorul becurilor led.

Avantajul este ca nu va mai trebui sa achizitionezi o instalatie de lumini. Este posibil ca beculetele din instalatii sa se arda sau sa se sparga. Cu becuri de tip led, nu va mai trebui sa iti faci astfel de griji. Vei putea sa te concentrezi pe decorarea bradului.

Fibra optica este una dintre cele mai folositoare tehnologii aparute. Aceasta este folosita in special pentru retelele locale de televiziune si internet. In cadrul pomului cu fibra optica, exista fire de sticla care transporta lumina. Firele de sticla sunt acoperite de un tub confectionat din plastic cu proprietate reflectorizanta.

            La fel ca brazii artificiali simpli, cei cu fibra optica se gasesc pe diferite modele si inaltimi. Poti alege pomul in functie de inaltimea camerei in care doresti sa il pozitionezi.

            In ceea ce priveste imbodobitul pomului de Craciun, vei fi surprins placut de modul minunat in care se reflecta lumina led-urilor in globurile pe care le poti adauga suplimentar. Totodata, poti adauga dulciuri, ghirlande si diverse decoratiuni pentru a obtine un brad frumos si bogat. Brazii pot avea led-uri care emit fie o singura culoare fie mai multe. Lumina becurilor se schimba in general, de la o culoare la alta. Jocul de lumini captiveaza si incanta privirea din orice unghi.

Exista o varietate mare de modele de brazi artificiali cu fibra optica. Pomii se gasesc la diferite preturi si de aceea trebuie sa analizezi piata cu rabdare. Datorita capacitatii de iluminare, brazii artificiali cu fibra optica pot ajunge la un pret mai mare decat cel al brazilor naturali. De aceea, daca mergi la cumparaturi, trebuie sa te pregatesti din punct de vedere financiar.

Proprietatile brazilor artificiali nu doar ca raman, ci sunt chiar imbunatatite. Brazii artificiali cu fibra optica prezinta numeroase beneficii, putand fi folositi ani la rand. Sunt rezistenti si foarte practici. Se monteaza usor si se strang la fel de simplu. Ramurile nu isi pierd acele, deci nu va trebui sa faci curat pe urma lor. Totodata, nu necesita mari eforturi pentru intretinere. Brazii trebuie feriti de lumina puternica a soarelui si de sursele de foc. Culoarea ramurilor se mentine la fel de vie. In ceea ce priveste depozitarea nu ocupa mult spatiu.

Daca doresti sa surprinzi in mod placut familia si prietenii, cumpara un pom artificial de Craciun cu fibra optica de pe www.braziartificiali365.ro

 

Informații de contact

Nume Companie

Brazi Artificiali

Persoana de contact

marius iliescu

Telefon

0758145791

E-mail