Belkin anunta accesorii pentru noul conectorul Lightning de la Apple

Belkin anunta accesorii pentru noul conectorul Lightning de la Apple Belkin anunta accesorii pentru noul conectorul Lightning de la Apple

Incarcatorul  auto + Dock-ul pentru sincronizare si incarcare sunt primele accesorii lansate pe piata de un producator, altul decat Apple

(Rushden, UK)  12 November, 2012 – Belkin a anuntat astazi lansarea a doua accesorii concepute special pentru noul conectorul de 8 pini de la Apple, numit “Lightning” (Fulger): un incarcator auto si un dock  pentru sincronizare si incarcare.. Acestea sunt  primele accesorii disponibile pe piata, create de un alt producator, decat Apple, si fac parte dintr-o gama de multe alte accesorii pentru  produsele cu conector Lightening, pe care Belkin le va lansa  anul acesta.

“Belkin a fost primul fabricant care a dezvoltat accesorii pentru conectorii cu 30 de pini in 2003 si suntem incantati sa fim primii din nou pe piata cu solutii pentru noul conector Lightning”. a declarat Martin Avila, director general al diviziei principale Belkin. “Oamenii asteapta cu nerabdare accesoriile pentru Lightning si Belkin le ofera  o solutie de incredere pentru a-si pastra dispozitivele iPhone 5, iPad de generatia a-4-a, iPad mini sau iPod incarcate, protejate si pregatite de utilizare.”

Incarcator auto Belkin pentru conector Lightning, F8J075btBLK – 134.5 RON.

• Incarcator la bricheta masinii, cu profil subtire
  • Cablu de 1,2 m special pentru conectorul de 8 pini, Lightning, inclus
  • Protectie la supratensiune pentru a proteja dispozitivul
  • Fabricat si certificat pentru dispozitive iOS
  • 10 W, 2,1 A
  • Disponibil in negru

Dock (statie) de sincronizare si incarcare Belkin, F8J057 – 134.5 RON.

• Compatibil cu tocurile si husele specifice produselor iOS
  • Cablul nu este inclus, necesita  propriu dumneavoastra  cablul
  • Mufa pliabila AUX
  • Canal de ghidaj al cablului, pentru alimentare usoara
  • Baza magnetica, ce poate fi indepartata
  • Port audio de iesire, EarPods, pentru casti sau boxe

In ultimii 30 de ani, Belkin a devenit o marca de incredere, care ofera solutii in completarea ecosistemului Apple. Incepand cu primul sau produs din 1985, interfata pentru imprimanta „Hamlet” si pana la ultimul sau produs,WeMo, de control al locuintei, WiFi, bazat pe iOS, din in 2012, Belkin este bine cunoscuta pentru crearea unor accesorii inovatoare, de elita, care imbunatatesc si protejeaza produsele Apple. Belkin continua aceasta traditie de producator de accesorii, altul decat Apple, si in cazul noului conector Lightning.

Disponibilitate

Accesoriile Belkin  pentru produsele cu conector Lightning, vor fi disponibile de la mijlocul lunii noiembrie.

Despre Belkin

La Belkin, suntem inspirati de oameni. Cu peste 200 de brevete, Belkin inventeaza produse care exploateaza puterea tehnologiei pentru a imbogati viata oamenilor. De la retelistica si divertismentul wireless de acasa, la accesoriile pentru dispozitivele mobile, gestionarea energiei si o gama larga de echipamente USB si cabluri, produsele de la Belkin conecteaza punctele dintre oameni si tehnologie. De asemenea, Belkin ofera organizatiilor din sectorul public si privat solutii de securitate, infrastructura, energie si camere de servere de inalta calitate. Fiind o companie privata infiintata in 1983, Belkin are mai mult de 1.200 de angajati in 25 de tari. Cu sediu central in Playa Vista, California, Belkin poate fi gasita, de asemenea, pe Web, la adresa Belkin.com/uk, pe Facebook, la http://www.facebook.com/Belkin.UK si pe Twitter, la http://www.facebook.com/Belkin.UK