Am lansat site-ul Casa Romaneasca!

delivery preparate traditionale constanta delivery preparate traditionale constanta

Restaurantul cu specific traditional, Casa Romaneasca, din statiunea Mamaia ce are o experienta de 18 ani in acest domeniu, lanseaza o platforma pentru serviciul delivery preparate traditionale Constanta, special pentru iubitorii de preparate romanesti, din toate colturile tarii, dar si pentru cei ce vor sa experimenteze gusturi deosebite, consacrate, din Romania si nu numai. Terasa noastra este deschisa in sezonul estival, in statiunea Mamaia, aproape de Cazino. Fiind un restaurant cu traditie, la care clientii se intorc de fiecare data cu placere, si-a extins activitatea, pentru clientii care vor sa ia masa in confortul casei lor.


De ce sa alegi Casa Romaneasca? Te asteptam cu cele mai bune preparate traditionale Romanesti in restaurantul nostru, dar si pe site, unde totul se desfasoara extrem de simplu si rapid, alegi produsele, plasezi comanda si astepti preparatele noastre acasa sau la birou. Pentru ca totul sa fie cat mai simplu, iti poti configura contul personal, iar la urmatoarea comanda nu va trebuie sa mai introduci adresa, numarul de telefon sau alte detalii importante. Produsele noastre sunt proaspete, pregatite in fiecare zi din ingrediente atent selectionate, iar meniul nostru este divers, atat din bucataria romaneasca cat si cea internationala. Casa Romaneasca este unul dintre cele mai bune restaurante cu specific romaneasc din Constanta.


Si daca vrei ca ziua ta sa inceapa exceptional, te invitam la un mic dejun boieresc, de la Casa Romaneasca. Te asteptam pe terasa noastra din statiunea Mamaia, sau iti trimitem prin serviciul delivery mic-dejun traditional si tot ce iti doresti.