AFI Palace Cotroceni va gazdui magazinul mono-brand LEGO®

Din data de 3 octombrie 2014, clientii AFI Palace Cotroceni vor descoperi in interiorul centrului comercial o noua atractie: magazinul mono-brand LEGO®.

Astfel, iubitorii faimosului brand vor fi intampinati cu o gama impresionanta de produse Lego, sute de seturi tematice de constructie si obiecte personalizate.

„Acordam o atentie deosebita tuturor clientilor nostri, pentru a le oferi cel mai bun mix de branduri. AFI este un adevarat univers in care poti gasi tot ce iti doresti, de la magzine celebre de moda, pana la zeci de variante pentru petrecerea timpului liber. Magazinul LEGO® completeaza perfect oferta noastra si speram sa atraga cat mai multi clienti. In urmatoarea perioada vom pregati multe alte surprize care speram sa transforme AFI Palace Cotroceni in una dintre cele mai mari atractii ale Bucurestiului.”, declara Aura Dinu,  Marketing Director AFI Palace Malls Division.

Odata cu deschiderea magazinului LEGO®, AFI Palace Cotroceni mai adauga pe harta distractiei un punct de interes dedicat copiilor si tinerilor.

AFI Palace Cotroceni ofera o multitudine de optiuni special concepute pentru acestia, precum cel mai mare pationar aflat in interiorul unui centru comercial, doua terenuri de joaca, prima arena de laser tag din tara, primul Roller Coaster dintr-un mall, piste de bowling, biliard, primul IMAX din Romania, un trenulet electric si un spatiu dedicat targurilor si atelierelor tematice.

Pentru mai multe informaţii despre noutaţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.