Actualizări revoluționare disponibile acum pentru căștile flagship de la JABRA

Elite 10 – Putere dublă de blocare a vocilor de pe fundal pentru apeluri mai clare Elite 10 – Putere dublă de blocare a vocilor de pe fundal pentru apeluri mai clare

Jabra, lider global în sunet true wireless și soluții de muncă hibridă, a anunțat o serie de actualizări care îmbunătățesc experiența utilizatorilor pentru cele mai recente căști wireless Elite, Elite 8 Active și Elite 10. Aceste actualizări sunt acum disponibile prin actualizarea în aplicație. Actualizările nu doar că ridică calitatea audio, ci și îmbunătățesc funcționalitatea și utilizabilitatea generală a noii generații de căști Jabra.


Elite 10 – Putere dublă de blocare a vocilor de pe fundal pentru apeluri mai clare


Cele mai confortabile căști de la Jabra beneficiază de un sunet îmbunătățit cu noi algoritmi de suprimare a distragerilor bazate pe AI, care îmbunătățesc în mod specific reducerea zgomotului în gama de frecvențe a vocii umane. Aceasta înseamnă că vocile persoanelor din jurul tău vor fi mai bine anulate, obținându-se astfel o calitate mult mai bună a apelurilor.


În plus, Jabra a adăugat ANC (Anulare Activă a Zgomotului) în timpul apelurilor pentru a face experiența apelurilor și mai bună. Utilizatorii se pot aștepta la o dublare a blocării zgomotelor de fundal, optimizând claritatea apelurilor în medii aglomerate precum birouri, restaurante și străzi aglomerate, asigurând conversații neîntrerupte.


Elite 8 Active - ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru o experiență mai bună de alergat sau la antrenamente în aer liber


Cele mai rezistente căști din lume beneficiază de ANC și experiență HearThrough îmbunătățite pentru condiții de vânt, bazate pe o actualizare software care utilizează tehnologia cu două microfoane pentru a detecta mai bine zgomotul vântului.


Cu noua versiune software, ambele microfoane externe sunt utilizate pentru a asigura o detectare mai precisă a nivelurilor de vânt și tranziții mai line către modul de vânt. Experiența îmbunătățită de ascultare a muzicii oferă o experiență mai bună pentru alergat sau antrenamente în aer liber.


Actualizările sunt disponibile prin aplicația Jabra Sound+ și sunt disponibile pentru toți utilizatorii, existenți și noi, printr-o actualizare over-the-air fără costuri.© 2024 GN Audio A/S. Toate drepturile rezervate. Jabra® este o marcă înregistrată a GN Audio A/S. Toate celelalte mărci comerciale incluse aici sunt proprietatea deținătorilor lor respectivi (designul și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă).