93 de premii in bani si in produse, in valoare de 4500 euro, la Campina MTB, pe 7 septembrie

93 de premii in bani si in produse, in valoare de 4500 euro, la Campina MTB, pe 7 septembrie 93 de premii in bani si in produse, in valoare de 4500 euro, la Campina MTB, pe 7 septembrie

Anul acesta, organizatorii Campina Open Mountain Bike – Race for Autism!, cu sprijinul sustinatorilor, vor recompensa castigatorii cu premii mai atragatoare decat anul trecut. La editia actuala, care va avea loc pe 7 septembrie, valoarea totala a premiilor ce se vor acorda depaseste 4500 euro. De asemenea, anul acesta vor fi premiate categoriile Elite si General.

Fundatia Romanian Angel Appeal si Asociatia E.A.S.C. Caraiman Campina, organizatorii competitiei nationale de ciclism montan, premiaza 93 de competitori, de la toate cele 7 categorii de concurs.

Detalii privind categoriile gasiti pe www.campina-mtb.ro.

Cele 93 de premii constau in:

 • Bani pentru categoriile Elite si General  – premii oferite de PETROM
   
 • Vouchere de cumparaturi oferite de H2O Shop – magazin online de echipament sportiv
   
 • Vitamine/Suplimente nutritive oferite de Regenovex
   
 • Jocuri video pentru PC, oferite de Ubisoft Romania
   
 • Vouchere de reducere pentru cumparaturi, oferite de Gadgetarie

Premierea se face pentru fiecare categorie: Elite (feminin, masculin) , General (feminin, masculin), Avansati (feminin, masculin), Amatori (feminin, masculin), Juniori (feminin, masculin), Copii (feminin, masculin), Family.

 

Reamintim ca traseele sunt diferite, pentru a da tuturor participantilor ocazia sa concureze in acord cu abilitatile pe care le au:

Traseul A – 32 km, diferenta de nivel insumata, de 1400 m – categoriile “Avansati”, “General” si “Elite”

Traseul B – 16 km, diferenta de nivel insumata, de 700 m – categoriile “Amatori” si “Juniori”

Traseul C – 5 km, diferenta de nivel insumata, de 125 m – categoriile “Copii” si “Family”

“Suntem bucurosi sa descoperim, de la an la an, cum sustinatorii se alatura in numar tot mai mare, eforturilor noastre. Dincolo de componenta sportiva, acest eveniment ramane unul caritabil, in beneficiul copiilor cu autism din Prahova si este organizat exclusiv prin participare voluntara si cu sprijinul unor companii umane si generoase care ne ajuta din toata inima. Datorita suportului lor, reusim sa asiguram participantilor atat asistenta tehnica si medicala, cat si hidratare, energizare o atmosfera antrenanta precum si toate premiile pe care le oferim. Multumim Petrom, care anul acesta ni s-a alaturat atat cu suport financiar cat si cu voluntari, Lemet, Isostar, Bergenbier, Carrefour, H2O, Aqua Carpatica, Algida, Reteua privata de sanatate “Regina Maria”, Regenovex, Cofetaria Mandina, Fil Sam Campina, Gadgetarie, S.C.Floricon Salub S.R.L., Ubisoft Romania, Giant, Shimano, Happy People – The PR&Events Agency.

Multumim Primariei Municipiului Campina si Consiliului Local al Municipiului Campina, pentru sprijinul financiar nerambursabil pe care ni l-au acordat. Multumim, de asemenea, Primarilor comunelor Sotrile si Cornu, Federatiei Romane de Ciclism, Regiei Nationale a Padurilor Romsilva precum si BibChip care sunt alaturi de noi, ne sustin si ne ajuta in organizarea, si in acest an, a evenimentului.

Si, nu in ultimul rand, le multumim partenerilor media: Ciclism.ro, Mbike, Bike Events, Free Rider, DirtBike, 2rism.ro, Ce sa vezi.ro, CampinaPh.ro, Info Campina, ziarul Oglinda.” – Adelaide Katerine Tarpan, Manager de Dezvoltare al Fundatiei Romanian Angel Appeal, organizator voluntar.

 

“Campina Open Mountain Bike” este un eveniment sportiv ce si-a format deja o traditie si sustine, anual, o cauza sociala. Organizarea evenimentului se bazeaza in exclusivitate pe voluntariat si pe implicarea probono a sustinatorilor. Toate fondurile obtinute din inscrierile la competitie vor fi folosite pentru un proiect dedicat copiilor cu autism din Prahova.

Fundatia Romanian Angel Appeal – este o organizatie neguvernamentala care, de peste 20 de ani, desfasoara proiecte in beneficiul copiilor afectati de boli cronice, copii abandonati, copii din institutii si/sau aflati la risc de excludere sociala. Prin proiectele pe care le implementeaza, Fundatia RAA ofera beneficiarilor sai servicii medicale, sociale, de consiliere, servicii de instruire, si desfasoara campanii nationale de informare. In ultimii 5 ani, Fundatia Romanian Angel Appeal a sprijinit, prin activitatea sa, copii si tineri cu autism precum si familiile acestora, prin facilitatea accesului la servicii specializate si prin infiintarea, in 35 de judete ale tarii si in municipiul Bucuresti, a 40 de Centre de consiliere si asistenta pentru persoane cu autism.

Asociatia E.A.S.C. Caraiman Campina – este o organizatie neguvernamentala, apolitica si nonprofit, infiintata cu scopul de a oferi tinerilor o alternativa sanatoasa de petrecere a timpului liber prin practicarea activitatilor in aer liber, cum ar fi: orientare sportiva, escalada si alpinism, speologie, ciclism montan, drumetie montana, alergare montana, prin organizarea de cursuri de initiere in practicarea acestor activitati si apoi participarea la competitii de profil precum si prin educarea tinerei generatii in spiritul ocrotirii si conservarii mediului prin actiuni de igienizare – ecologizare a unor zone turistice si prin participarea la alte activitati conexe. 

Pentru detalii si inscrieri in competitia “Campina Open Mountain Bike – Race For Autism!”, accesati: www.campina-mtb.ro

Pentru mai multe informatii, contactati: Razvan Radulescu, tel. 0731137516, email: razvan@campina-mtb.ro

Proiect realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Campina si al Consiliului Local al Municipiului Campina. Continutul acestul proiect nu reflecta neaparat pozitia Primariei Municipiului Campina si nu implica nici o responsabilitate din partea acesteia.

Informații de contact

Nume Companie

Fundatia Romanian Angel Appeal

Persoana de contact

Razvan Radulescu, organizator

E-mail