7 Motive solide pentru a evita o tractare improvizata

tractari auto Bucuresti tractari auto

Daca te afli in situatia neplacuta de a inregistra o avarie la autoturismul propriu, indiferent de natura acesteia, va trebui sa alegi rapid formula unei tractari. Aceasta pentru ca o avarie presupune transportarea autoturismului catre alta locatie, de obicei un service agreat.

Poti alege intre o tractare improvizata ad hoc, la care trebuie sa existe si o a doua persoana sau poti apela un serviciu de tractari autorizat. Iata cateva motive solide pentru care te sfatuim sa te mai gandesti inca o data, daca te decizi sa chemi pe cineva la fel de neprofesionist ca si tine si sa improvizati tractarea autoturismului.

7 motive solide impotriva tractarilor improvizate si fara platforma

1. Nu ai voie sa tractezi un autoturism cu o masa mai mare decat a celui care trage.
  2. Nu poti folosi pentru tractare decat o bara metalica fixa (max. 4 m) sau o legatura flexibila omologata (intre 3 si 5 m). Improvizatiile din diverse bucati de corzi care prezinta noduri sunt deosebit de periculoase si sunt amendate de politie.
  3. Nu ai voie sa tractezi un autoturism cu defecte la sistemul de directie sau la frane. Abaterea este aspru pedepsita. Autoturismul va fi tractat numai pe platforma.
  4. Nu poate fi tractat cu autovehicul fara numere de inmatriculare, ci doar pe platforma. Fapta este considerata infractiune.
  5. Nu este permisa tractarea unui autovehicul cu numere expirate sau retrase, fapta fiind echivalenta cu tractarea fara numere.
  6. Nu este permisa improvizarea unei tractari daca unul dintre cei doi soferi nu are permis, are permisul suspendat sau a consumat alcool sau droguri.
  7. Nu va fi tractat un autovehicul cu avariile sau semnalizatoarele defecte.

Pentru a nu va abate de la prevederile Codului rutier, cea mai buna recomandare este sa apelati numai la serviciile de tractari organizate de o firma specializata si care detine autorizatie pentru transportul autoturismelor avariate pe o platforma. Ce firma alegem?

Tractari auto Bucuresti

Tractari auto Bucuresti  indeplineste conditiile de mai sus si are experienta necesara pentru a asigura servicii de tractari de calitate si in deplina siguranta.

Activitatea tractari auto Bucuresti  are o serie de particularitati care o recomanda de la sine. Iata numai cateva dintre acestea:

• Tractari auto Bucuresti lucreaza cu program non stop, 7 zile din 7;
  • Tractari auto Bucuresti intervine rapid si cu prioritate in toate sectoarele capitalei, precum si in localitatile limitrofe din judetul Ilfov;
  • Tractari auto Bucuresti practica tarife avantajoase, calculate corect si transparent. Principiul de baza este tariful in lei pe km, pentru distanta dus-intors. Autospeciala de interventie se poate deplasa si la distante mai mari atunci cand situatia o impune.
  • Toate interventiile se desfasoara cu maxim de eficienta, profesionalism si promptitudine.

De asemenea, iti recomandam ca in situatia in care te afli intr-o avarie, sa iei acea decizie care iti garanteaza ca autoturismul va fi transportat in conditii sigure, iar avaria nu va fi amplificata.

Alege firma tractari auto Bucuresti (http://www.tractamorice.ro) pentru a evita consecintele unei tractari neprofesioniste.

SC TOTO CRIS SERV

Sarbu Cristian