3 Tendinte fashion pe care trebuie sa le eviti daca esti scunda

fete mignone fete cu statura mica

Cand vorbim despre fete mignone, trebuie sa avem in vedere ca unele trenduri nu avantajeaza aceasta statura. Traim intr-o lume in care suntem bombardati cu numeroase informatii despre tendintele in moda - mass media, reviste, televiziune, facebook, instagram si chiar reclame de la metrou sau din statiile de autobuze.

Fie ca vrei sa recunosti sau nu, si tu esti influentata de acestea. Dupa ce le auzi de mai multe ori, se strecoara in subconstient fara sa realizezi. S-ar putea chiar sa fii convinsa sa accepti definitia si standardul a ceea ce arata bine sau nu si ce este sau nu este la moda in acest sezon. Dar ti-ai dat cumva seama ca multe din aceste trenduri sunt valabile doar pentru fetele inalte?

Ce se intampla cu fetele cu statura mica? Toata lumea stie ce arata minunat pe o pereche de picioare lungi de gazela, dar cel mai probabil acele lucruri ar arata dezastruos pe o fata mica de 1.5 - 1.6 m.

Daca faci parte din categoria fetelor mignione nu accepta orice trend la moda fara sa-ti dai seama daca se potriveste staturii tale. Iata de exemplu cateva tendinte care nu te avantajeaza deloc. Nu scoatefum fara foc!

1. Sandale tip gladiator
Aceste sandale au fost extrem de populare in ultimii ani gratie celebritatilor si bloggarilor de moda. Desi pot arata foarte trendy si la moda, ele nu avantajeaza o statura mica; fetele cu picioare scurte. Curelele orizontale iti "taie" picioarele. Nu purta niciodata sandale gladiator inalte pentru ca picioarele tale vor arata mult mai scurte decat sunt in realitate. In schimb incalta pantofi nude cu toc, cu varf ascutit sau tocuri potrivite.

2. Fuste midi
Daca nu esti familiarizata cu acest termen, "midi" se refera la lungimea rochiei sau fustei care se afla la jumatatea distantei dintre genunchi si glezna. Acest tip de fusta iti "taie" din lungimea picioarelor si te fac sa pari si mai scunda. In schimb poti sa porti fuste mai lungi sau mai scurte, adica o fusta mini care se termina cu 8 cm deasupra genunchilor sau o fusta maxi ce acopera gleznele.

3. Lanturi si coliere supradimensionate
In ciuda tendintelor actuale de a purta lanturi mari si indraznete, aceasta nu este cea mai buna solutie pentru tine daca ai o statura mica. Fetele mignone pot arata coplesite, deranjate sub povara unui lant urias. Prefera in schimb accesoriile fine, delicate, de dimensiuni mici.

Ignora aceste trenduri si va fi mai dificil sa gresesti in compunerea tinutelor, daca esti scunda. Gasesti mai mult informatii care iti pot fi de ajutor pe romanisme

123market

militaru george