2016 aduce o listă lungă de obiective ambițioase pentru Neolife

Dorim ca anul 2016 să consolidăm statutul Centrului Medical Neolife, după ce în 2015 ne-am impus drept un standard în serviciile medicale premium din România, și sud-estul Europei.

Declarație dr. Claudiu Tronciu, manager general Neolife:

”Faptul că oferim pacienților noștri prevenție, diagnostic, tratament și recuperare sub un singur acoperiș, a făcut să crească adresabilitatea centrului nostru medical. Un beneficiu semnificativ pentru pacienți a fost acela că au putut accesa prin intermediul nostru servicii medicale de înaltă calitate, oferite la timp și în condiții de confort, cele mai multe fiind decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate.

Anul 2016 aduce o listă lungă de obiective, toate fiind subsumate dezvoltării  soluțiilor medicale pe care le oferim pacienților. Achiziționarea celui de-al doilea accelerator liniar, model CLINAC iX, produs de Varian Medical Systems S.U.A., care dublează capacitatea de tratament radioterapic al Centrului Medical Neolife a fost primul dintre aceste obiective, care a fost deja și atins, acceleratorul fiind livrat și urmează a fi pus în funcțiune în cel mai scurt timp.

Un alt obiectiv ambițios demarat de curând, este reprezentat de deschiderea unui al doilea centru Neolife la Iași, care va prelua necesitățile medicale din acea zonă, înlesnind accesul pacienților la tratamentele de care au nevoie.

Un alt obiectiv prioritar îl reprezintă dezvoltarea continuă a managementului calității actului medical prin introducerea de noi standarde și proceduri. Ne bucurăm să constatăm că Neolife, prin resursa umană de o calitate excepțională cât și prin diversele tehnici și echipamente unice în România a început să atragă un număr din ce în ce mai mare de pacienți străini. Această tendință se va transforma în obiectiv în anul 2016 când vizăm să atragem mai mulți pacienți din Republica Moldova, Serbia, Bulgaria, etc.”

Declarație dr. Cristina Berteanu, director medical Neolife:

”Statisticile arată că boala oncologică a devenit principala cauză de mortalitate la nivel mondial, iar numărul cazurilor de cancer pur și simplu se va dubla în următorii ani. În fiecare zi, la clinică, suntem nevoiți să constatăm, dezolați, cazuri de cancere avansate care ar fi putut fi tratate cu șanse mai mari de succes, dacă ar fi fost descoperite de timpuriu.

Prin urmare, în anul 2016 Neolife va continua să organizeze sau să susțină diferite manifestări care pun accent pe educarea publicului în spiritul profilaxiei și să conștientizeze populația din țara noastră cu privire la importanța efectuării controalelor medicale periodice, în condițiile în care România se află în topul european al cancerelor de diferite tipuri, precum și a mortalității prin cancer.

În acest context, Centrul Medical Neolife oferă pacienților servicii de radioterapie, oncologie, medicină nucleară, imagistică, recuperare medicală, consiliere psihologică, precum și analize de laborator.

Succesele din 2015, în special cele ca urmare a folosirii radioterapiei stereotactice și radiochirurgiei, cazurile de glioblastoame și tumorile cerebrale la copii, miile de cazuri tratate și recuperate, ne îndreptățesc să considerăm că vom oferi speranțe reale de vindecare unui număr din ce în ce mai mare de pacienți români și străini.”

Comunicat de Presă Neolife / Compania de comunicare AQUI AHORA