2013: mutari de top in piata imobiliara romaneasca

Romtor Real Estate este o companie romaneasca care activeaza pe piata imobiliara din Bucuresti, oferind servicii Business to Business. Parte a grupului, Romtor Technics, Romtor Real Estate este cea mai recenta initiativa de business, aducand servicii imob 2013: mutari de top in piata imobiliara romaneasca

Intr-o piata imobiliara nesigura si erodata de criza, doi specialisti in imobiliare s-au decis sa abordeze noi nise de business si sa revigoreze sectoarele pe care le stapanesc prin excelenta. Astfel, Costel Alecu si Anca Barbarosie, ambii ocupand anterior functii de conducere in cadrul Regatta Real Estate, au lansat Romtor Real Estate, companie imobiliara specializata in servicii B2B.

„Dupa 18 ani de activitate in piata imobiliara din Romania, a venit momentul sa abordez noi provocari profesionale. Consider ca acum am experienta si intelegerea necesara pentru a-mi pune amprenta asupra acestei zone de business, ci bazat pe aproape doua decenii de observatie atenta a partilor implicate si de lucru direct cu ele. In ciuda greutatilor cu care se confrunta majoritatea segmentelor economice, cred ca piata imobiliara poate ajunge la un nivel profitabil, din nou, insa numai daca abordam noi nise si ridicam sezizabil nivelul calitativ al serviciilor prestate,” a declarat Costel Alecu, managing director Romtor Real Estate.

Astfel, directia pe care noua companie imobiliara, Romtor Real Estate, o impune pe piata romaneasca este de a lucra cat mai mult intr-un veritabil sistem B2B, oferind inclusiv pachete pre-definite clientilor sai.

Parte a grupului Romtor, Romtor Real Estate este cea mai recenta initiativa de business a acestuia.

Infiintata in anul 2002, Romtor Technics este membru corporativ ANEVAR si poate realiza rapoarte de evaluare pentru orice tip de proprietati imobiliare in intreaga tara. Romtor Technics are o polita de asigurare de raspundere civila incheiata pentru anul acesta de 500.000 Euro.

Romtor Real Estate vine in intampinarea cerintelor clientilor, oferind o paleta larga de servicii de consultant in functie de specificul fiecarui client si personalizeaza pachete care sa solutioneze, in timp real, orice necesitate.

Segmentele de piata acoperite de Romtor Real Estate sunt: spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industriale, evaluari si studii de piata.

„Reusita presupune Organizarea Municii in echipa, cu Tenacitate, pentru Obtinerea celor mai bune Rezultate pentru client. Acesta este mottoul nostru, definind spiritul in care am ales sa lucram. Dupa aproape un deceniu de experienta in piata imobiliara, dupa ce am parcurs toate etapele din cariera unui profesionist in acest domeniu, am ales sa incerc ultima provocare, cea a antreprenoriatului.

Stim ca putem aduce profitabilitate si valoare adaugata oricaruia dintre clientii nostri, oferindu-le servicii de inalta calitate. Nu vorbim doar despre client service excelent, ci despre intreg know how-ul echipei si experienta sa cumulata, ce depaseste 20 de ani. Cred cu tarie ca formarea profesionala continua este necesara, indiferent de nivelul profesional atins, de aceea echipa Romtor Real Estate participa permanent la cursuri de specializare si traininguri de profil, ” a subliniat Anca Barbarosie, managing director Romtor Real Estate.

In ceea ce priveste planurile de dezvoltare a Romtor Real Estate pentru urmatoarele 12 luni, atat Costel Alecu cat si Anca Barbarosie si-au propus consilidarea departamentelor actuale si a portofoliului de clienti, cat si extinderea pe segmentul de inchirieri si vanzari rezidentiale. De asemenea, se lucreaza la introducerea unor extra-servicii pentru clientii companiei, astfel incat sa isi atinga obiectivele de business in cel mai scurt timp.

 

PR & Media relations

Net Worth Advisory

[email protected]

0723205843

 

BACKGROUND

Romtor Real Estate este o companie romaneasca care activeaza pe piata imobiliara din Bucuresti, oferind servicii Business to Business. Parte a grupului, Romtor Technics, Romtor Real Estate este cea mai recenta initiativa de business, aducand servicii imobiliare de cel mai inalt nivel clientilor din zona de birouri, comercial, industrial si evaluari.  

Romtor Technics este membru corporativ ANEVAR si poate realiza rapoarte de evaluare pentru orice tip de proprietati imobiliare in intreaga tara. Romtor Technics are o polita de asigurare de raspundere civila incheiata pentru anul acesta de 500.000 Euro.

In portofoliul sau se regasesc companii precum World Trade Center, Leumi Bank, Bank of Ciprus si Oltchim.

Despre Costel Alecu, managing director Romtor Real Estate:

Costel Alecu, activeaza de 18 ani in domeniul imobiliar, iar pana de curand a ocupat functia de Director al depratamentului Spatii Industriale si Comerciale in cadrul Regatta Real Estate. 

El a parcurs intregul traseu profesional de la simplu agent imobiliar si pana la functii de conducere. In 2013 a ales sa treaca la urmatoarea etapa, antreprenoriatul, devenind unul dintre partenerii fondatori ai Romtor Real Estate. 

Absolvent al Facultatii Finante Asigurari Banci, din cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti, la care se adauga cursuri acreditate de Broker Imobiliar, Costel Alecu s-a dedicat industriei imobiliare in toate aspectele sale.

In perioada 1995 – 2001, a finalizat tranzactii pe piata rezidentiala. Din anul 2001 si pana in prezent s-a ocupat preponderent de piata spatiilor comerciale si industriale, avand rezultate impresionante. Pemtru spatii comerciale (inclusiv mall-uri si centre comerciale), a incheiat tranzactii cu o suprafata totala insumata de ~300.000 mp. Pe segmentul spatiilor logistice a finalizat tranzactii cu proprietati industriale insumand o suprafata totala de ~250.000 mp.

Printre punctele sale forte se numara un know how greu de intrecut, dezvoltarea profesionala si personala continua, precum si o profunda cunoastere a psihicului uman.

Despre Anca Barbarosie, managing director Romtor Real Estate:

Cu o experienta profesionala de peste 9 ani, Anca Barbarosie este cel de-al doilea partener fondator al Romtor Real Estate si fost director al depratamentului Evaluari in cadrul Regatta Real Estate.

Absolventa a Facultatii de Economie Generala din cadrul ASE, detinand masteratul in Economia Proprietatilor Imobiliare (ASE) si atestate ANEVAR pentru Evaluarea Intreprinderilor si Evaluarea Proprietatilor Imobiliare, Anca Barbarosie conduce departamentul Birouri si pe cel de Evaluari si Studii de Piata din cadrul Romtor Real Estate.

De-a lungul carierei sale, ea a finalizat cu succes tranzactii insumand ~ 500.000 mp. In ceea ce priveste zona evaluarilor, Anca Barbarosie a reprezentat clienti precum LP Ellinas sau Star Estate, oferindu-le materiale de o complexitate si relevanta deosebita.

Printre punctele sale forte se numara o fina intelegere a ceea ce inseamna client service, precum si o pasiune deosebita pentru formarea profesionala continua. Fiind unul dintre pilonii echipei Romtor Real Estate, Anca Barbarosie armonizeaza perfect comunicarea intre companie si clienti/parteneri, aducand o noua dimensiune a ceea ce inseamna servicii de calitate in piata imobiliara.