Tratament revoluţionar al parodontozei. O dantură frumoasă şi o sănătate orală de invidiat cu MEDOZON PARODONT

MEDOZON PARODONT medozon-parodont

Toată lumea îşi doreşte un zâmbet strălucitor, alb şi sănătos, ca al vedetelor din cinema sau din media. Dar, dincolo de imagine, un zâmbet frumos înseamnă o gură sănătoasă şi, prin urmare, o sănătate excelentă în intregul organism.

Boala parodontală sau “parodontoza” ori “parodontopatia”, cum este numită în limbaj de specialitate, este una dintre cele mai frecvente, dar şi grave afecţiuni stomatologice întrucât, netratată la timp, duce la pierderea dinţilor. Statisticile sunt dramatice:  8 din 10 români suferă de această boala, iar mai bine de jumătate dintre pacienţii cu boala parodontală nu au împlinit încă 45 de ani. Doar 8% dintre cei care primesc diagnosticul ajung să se trateze.

Şi, totuşi, speranţe există. Cercetările medicale din ultimii 50 de ani au dus la realizarea unui produs revoluţionar, care conţine 100% ingrediente naturale organice şi stopează retracţia gingivală, oprind din evoluţie parodontoza după doar 2 săptămani de utilizare. MEDOZON PARODONT  luptă cu succes împotriva parodontozei!

Boala parodontală este o inflamaţie a ţesuturilor care susţin dinţii, gingia şi osul de sub ea. Placa bacteriană şi tartrul sunt principalele cauze ale apariţiei parodontozei, însă există şi alţi factori de risc care favorizează declanşarea bolii parodontale, precum cei genetici, hormonali, psihologici, bolile profesionale, stilul alimentar şi de viata nesănătos, frica de dentist, fumatul.

Studiile au dovedit că MEDOZON PARODONT, un produs Hempmed Pharma, este deosebit de eficient contra bolilor parodontale graţie celor 11 compuşi pe care ii deţine: Ulei de canepa bio (Cannabis Sativa, bogat în acizi graşi esenţiali poli-nesaturaţi din familia omega), Canabidiol – CBD (anti-spasmotic, anti-psihotic, anti-convulsiv, cu proprietăţi neuroprotectoare), Ozon (antibacterian, antifungic, antiviruşi), Terpene şi 7 Uleiuri esenţiale bio, ozonate, cu puternice efecte antiinflamatoare, antiseptice, antimicrobiene, cu rol în oprirea sângerărilor gingivale (Ulei esenţial de Turmeric, Ulei esenţial de Oregano, Ulei esenţial de Rozmarin, Ulei esenţial de Salvie, Ulei esenţial de Lămâie, Ulei esenţial de TeaTree, Ulei esenţial de Cuişoare).

Specialiştii ne propun un tratament revoluţionar al parodontozei, folosit ca ADJUVANT în combaterea: Sângerărilor gingivale; Gingivitelor; Parodontozei; Eliminării plăcii bacteriene şi tartrului; Stopării retracţiei gingivale.

MEDOZON PARODONT este recomandat atât în tratamentul contra parodontozei cât şi pentru prevenirea parodontozei, statistic fiind demonstrat că peste 80% din populaţia globului peste vârsta de 40 ani suferă de parodontoză. Astfel, folosirea timp de 1 lună a Medozon Parodont, reduce riscul de declanşare a parodontozei cu 90%. Se recomandă reluarea curelor din 6 în 6 luni.

Solar Power Management SRL

Hempmed Pharma ® - “Imagine no border for healing” (Imaginati-va ca nu exista granite pentru sanatate)

www.hempmedpharma.com

Tel. +40728053972