Tommy Hilfiger co-găzduieşte cina exclusivistă pentru celebrarea celui de-al 13-lea festival anual de film de la Zürich

Tommy Hilfiger at the 13th annual Zurich Film Festival Daniel Grieder, Sandra Schildknecht, Tommy and Dee Hilfiger and Andrew Garfield at the 13th annual Zurich Film Festival

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], este încântată să anunțe că Dl. Tommy Hilfiger a co-găzduit o cină exclusivistă în data de 6 octombrie 2017, pentru a celebra cea de-a 13-a ediție a Festivalului anual de Film de la Zürich. Prezentat împreună cu Daniel Grieder, CEO Tommy Hilfiger și PVH Europe, Nadja Schildknecht și Karl Spoerri, co-fondatorii Festivalului de Film de la Zürich, evenimentul a avut loc la restaurantul emblematic Razzia. Urmat de o recepție de cocktail, invitații s-au bucurat de o cină intimă în spectacularul decor inspirat din anii 1920, în stil neoclasic, care a fost inițial construit ca primul cinematograf al orașului Zürich.

Hilfiger este recunoscut pentru pasiunea sa de a fuziona artele și cultura pop în creațiile sale, iar cu puțin timp înainte de începerea cinei, a rulat un scurtmetraj despre istoria brandului Tommy Hilfiger și implicarea sa în comunitatea internațională de artă, precum și suportul neîntrerupt din ultimii 6 ani consecutivi, față de Festivalul de Film de la Zurich. Invitaţii s-au delectat cu muzică live, prin prestația muzicienilor de origine elvețiană, Mark Sway şi Seven, amândoi purtând ținute TOMMY HILFIGER.

Invitații VIP și membrii juriului festivalului de film s-au alăturat festivităților împreună cu Tommy și Dee Hilfiger, Daniel Grieder, Nadja Schildknecht şi Karl Spoerri. Printre oaspeți s-au mai numărat actorii Andrew Garfield, Claire Foy şi Bill Pullman.

Dee Hilfiger a purtat un costum pajama style în dungi cu aplicaţii de cristale din colecția HILFIGER COLLECTION.

Nadja Schildknecht a purtat o rochie de mătase personalizată din colecția HILFIGER COLLECTION.

Mark Sway a purtat un costum cu dungi şi o cămaşă albă din colecția TOMMY HILFIGER TAILORED.

Seven a purtat un costum bleumarin şi un pulover pe gât de lână din colecția TOMMY HILFIGER TAILORED.

Colecţiile HILFIGER COLLECTION şi TOMMY HILFIGER TAILORED sunt disponibile în magazinele selectate TOMMY HILFIGER la nivel global.

Informații de contact

Nume Companie

SC Shake Advertising SRL

Persoana de contact

Dadiciu Ioana

Telefon

0728292632

E-mail