The5thElement.ro ofera genti de dama din piele la moda pentru 2016 la preturi avantajoase

Pentru anul 2016 gentile din piele sunt un o piesa „must-have” in colectia doamnelor si domnisoarelor pentru faptul orice tinuta trebuie accesorizata corespunzator pentru a putea iesi in evidenta. Femeile au nevoie de atentie si asta vor si primi daca vor alege pentru acest an una dintre gentile de piele prezentate in acest articol.

Un magazin online ce comercializeaza genti din piele pentru ca femeile sa se poata bucura de eleganta este The5thElement.ro. Acest magazin online pune la dispozitie o multime de modele de genti din piele pentru ca orice doritoare ce este in cautarea gentii potrivite sa o gaseasca.

The5thElement pune accentul in primul rand pe calitatea produselor pe care le comercializeaza. Gentile din piele sunt realizate cu atentie la detalii si minutios in asa maniera incat acestea sa nu aiba nici un fel de efect iar  look-ul pe care acestea il ofera sa se ridice la standardul mult asteptat.

Modele elegante la genti din piele in mediul online pe The5thElement.ro

Orice doamna care se respecta merita sa aiba o geanta din piele naturala pe care sa o poarte cu mandrie si sa o reprezinte. Este importanta ca geanta pe care o femeie o alege sa o poarte sa spuna ceva despre gusturile ei in materie de imbracaminte si accesorizare. In functie de felul in care este purtata o geanta din piele poate sa puna in evidenta anumite zone ale corpului. Daca aceasta este purtata pe umar va atrage atentia asupra partii bustului iar daca este tinuta in mana atunci atentia va cadea asupra coapselor. Asadar, aveti grija ce fel de geanta purtati pentru a putea evidentia si a scoate in relief partile cele mai atragatoare ale corpului dumneavoastra.

In functie de outfitul pe care il alegeti sa-l purtati se poate opta pentru una din aceste genti:

·         geanta de diva – aceasta geanta din piele cu animal print este potrivita pentru doamnele si domnisoarele care au o personalitate foarte puternica si un caracter remarcabil. Animal print-ul acestei genti denota dominanta si le ofera un plus de incredere femeilor atunci cand poarta o astfel de geanta.

·         geanta cocheta – o geanta simpla si eleganta care se potriveste pentru orice tinuta de zi sau de seara.

·         geanta de plimbare – geanta mini backpack este ideala pentur a fi purtata atunci cand mergeti la o plimbare prin parc. Este foarte spatioasa si are doua buzunarase in fata foarte practice

Luarea legaturii cu magazinul online The5thElement.ro pentru comandarea unei genti din piele

Pentru a lua legatura cu un reprezentat al magazinului The5thElement, orice doritoare poate sa acceseze pagina oficiala a magazinului online si sa aleaga geanta preferata. Daca subzista intrebari de orice fel in legatura cu gentile comercializate de The5thElement.ro apelati la numarul de telefon 072ELEMENT (0723 536 368) sau scrieti un e-mail la adresa urmatoare [email protected].

Pentru a vedea showroom-ul magazinului, atunci acesta se afla pe Str. C.A. Rosetti 34, Bucuresti.

The5thElement

Daniel