Teatrul de Stat Constanta, Program 5 & 6 martie 2016

Regia artistică şi dramatizarea : Iulian Enache

Scenografia : Sanda Mitache

Muzica : Adrian Mihai

Distribuţia: Marian Adochiţei, Dan Cojocaru, Liliana Bărăscu,Turchian Nasurla, Paula Prodan, Georgiana Rusu, Alina Mantu, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Ionuţ Alexandru, Cosmin Mihale, Lana Moscaliuc, Mirela Pană, Dana Trifan Enache, Luiza Martinescu Toma

Un spectacol-eveniment dedicat scriitorului Marin Sorescu , de la a carui nastere s-au implinit 80 de ani.

Dramatizare dupa poemele din ciclul La lilieci, spectacolul este o reconstituire anecdotica a satului oltenesc, imbinand comicul cu momentele lirice, totul intr-o cheie ironica.

MARIN SORESCU (19.02.1936 Bulzeşti, jud.Dolj - 8 12.1996 Bucureşti), poet, dramaturg, prozator, eseist, traducător. Membru titular al Academiei Române.

Operele sale au fost traduse în peste  20 de ţări, însumând peste 60 de  cărţi apărute peste hotare. S-a distins şi prin preocuparea pentru pictură, deschizând  numeroase expoziţii în ţară şi străinătate. Distincţii : Premiul Academiei Române (1968,1977), Medalia de aur pentru poezie „Napoli ospite”, Italia (1970) - Premiul Academiei Române pentru dramaturgie (1970) „Le Muse’’,acordat de Academie delle Muse, Florenţa,(1978), Premiul Internaţional de  Poezie ’’Fernando Riell”, Madrid,Spania (1983), Premiul Herder, acordat de Universitatea din Viena in 1991, pentru întreaga activitate, Premiul Uniunii Scriitorilor din România (de şase ori, pentru poezie, teatru şi critică literară). La lilieci este un „ciclu rural” de poeme: Cartea I,1973, Cartea a-II-a,1977, Cartea a-III-a,1980, Cartea a-IV-a ,1988, Cartea a-V-a,1995.

Duminica 6 mart. 2016 ora 19.00

ŞOBOLANUL REGE

de Matei Visniec

Regia : Radu Dinulescu

Scenografia : Sanda Mitache

Muzica : Mihnea Brumariu

Regia muzicala: Mircea Dragan

Montaj video : Alexandru Bibere

Distribuţia: Iulian Enache, Remus Archip, Maria Lupu, Marian Adochiţei, Mihai Sorin Vasilescu, Andrei Cantaragiu, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Ana Maria Ştefan

Despre Kool Media

Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să “lucrăm” cu entuziasm şi voie bună!

Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni.

Pentru detalii suplimentare:

Camelia Artamon, Managing Partner/ Elena Luiza Oprea, Managing Partner