Târg Back to School, Ediţia a II- a

~ 11- 13 septembrie 2015, Maritimo Shopping Center ~

Constanța, 08 Septembrie 2015. Noul an şcolar 2015- 2016 se aproprie, iar micuţul tău trebuie să fie pregătit cu cele mai cool rechizite şcolare. În perioada 11-13 septembrie 2015, la Maritimo Shopping Center va avea loc cea de a II a ediţie a Târgului Back to School organizat de către Kool Media.

Şi în acest an, târgul va fi împărțit în două secțiuni: Rechizite Școlare și  Educaţie & Extra-curriculare. Astfel, în cadrul standului de rechizite şi papetarie- Novanis, amplasat în zona Info Desk, poţi achiziţiona începând de luni şi până duminică- ghiozdane, caiete, penare şi multe alte articole necesare unui nou an şcolar reuşit.

De asemenea, în perioada 11- 13 septembrie, părinţii, pot afla informaţii şi oferte educaţionale din partea grădiniţelor, centrelor afterschool, școlilor de dans şi alte activităţi de dezvoltare personală, pentru pitici.

Printre expozanţi se numără firme cu renume: Cambridge School of Constanţa, Hello Teddy, Trupa de teatru JOY, Şcoala de Dans Master Dance, Neuron English, Centrul Cultural Turc Yunus Emre, Grădiniţa Mini London, English Kids & Teens- centru de limbi străine pentru copii și adolescenți, Novanis, Centrul Educațional “Colibri”, Cămara cu Merinde, Grădiniţa Santa Maria del Mar.

Toți copiii se vor bucura de multe surprize puse la dispoziţie de expozanţi:

- Vouchere cu lecții gratuite

- Ateliere de creație

- Ateliere culinare

Şi în acest an, o  parte din taxa de participare plătită de expozanţi va fi direcționată către organizatia non-profit « Dăruieşte Aripi », ce se implica în mod activ în sprijinirea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Focus din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

De asemenea, în cadrul standului Dăruiește Aripi, copiii sunt invitați să participe la ateliere de creație, unde vor învăța noi lucruri creative, cum ar fi origami, creație bijuterii și multe altele : Atelierele vor fi realizate vineri de la 17:00, iar sâmbătă și duminică de la 11:00 și 17:00.

Organizaţia « Dăruiește Aripi » în parteneriat cu S.C. KOOL MEDIA & ADVERTISING SRL-D., îi vor invita pe constănțeni să se alăture campaniei de reconstrucție și modernizare a secției de Terapie Intensivă Neonatală și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

In acest an, cei mici, vor primi şi sfaturi despre « pacheţelul sănătos » prin intermediul Taniei Bordianu şi al Partenerului Cămara cu Merinde : vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18 :00. La Atelierele Culinare, piticii vor descoperi, cât de repede şi uşor se poate pregăti « pacheţelul sănătos » şi cât de bune prietene pot fi fructele şi legumele.

Te așteptăm la cea de a II a ediţie a Târgului Back to School la Maritimo Shopping Center!  Află care sunt cele mai cool tendințe în accesorii școlare și extracurriculare!

Despre Kool Media

Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare şi ne fac să zâmbim- atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, dar şi pe clienţii clienţilor noştri. Întotdeauna ne place să “lucrăm” cu entuziasm şi voie bună!

Noi, Kool Media, suntem o agenţie de publicitate din Constanţa, cu o experienţă îndelungată a echipei  în Marketing – Creaţie- Comunicare –Relaţii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici şi mari dimensiuni.

Pentru detalii suplimentare:

Camelia Artamon, Managing Partner/ Elena Luiza Oprea, Managing Partner