Sesiune de comunicari stiintifice JOC si CERCETARE STIINTIFICA

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA, in parteneriat cu Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei si partenerul media Radio Romania Cultural, cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, va organiza joi, 20 octombrie 2016, prima Sesiune de comunicari stiintifice JOC si CERCETARE STIINTIFICA.

Sesiunea de comunicari va avea loc la sediul INCDIE ICPE-CA din Splaiul Unirii 313, sector 3, corp J, etaj 3, Sala de Conferinte, incepand cu ora 9.00.

Obiectivul principal al sesiunii de comunicari il constituie identificarea jocului ca element deosebit in abordarea unei teme de cercetare.

Lucrarile prezentate vor aborda subiecte din domeniul fizicii sau aplicatiile acesteia în inginerie, prezentate intr-o maniera creativa.

Sesiunea de comunicari JOC si CERCETARE STIINTIFICA reprezinta o parte din activitatea de cercetare desfasurata de tineri olimpici, membri ai Centrului de Initiere in Cercetarea Stiintifica a Tinerilor Olimpici Alexandru Proca din cadrul ICPE-CA.

INCDIE ICPE-CA

Gabriela Iosif Consilier Relatii Publice