Serviciile PayPoint, disponibile in fitofarmaciile Rodbun din toata tara

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail anunta semnarea parteneriatului cu reteaua Rodbun. Astfel, cu un singur drum la oricare dintre cele peste 60 de fitofarmacii Rodbun din toata tara, clientii beneficiaza acum si de avantajele sistemului PayPoint: isi pot plati simplu si rapid facturile de utilitati, facturile emise de operatorii de telefonie, cablu si internet, asigurarile, ratele, pot face operatiuni de incarcare electronica, de plata a contravalorii rovinietei sau transferuri de bani interne si internationale.

Pentru a efectua o tranzactie, consumatorul trebuie doar sa se prezinte cu factura in cea mai apropiata fitofarmacie Rodbun si sa comunice vanzatorului ce tip de plata doreste sa efectueze. Dupa procesarea tranzactiei pe terminalul PayPoint, acesta va incasa banii in numerar si ii va oferi un bon cu toate detaliile tranzactiei (data, locatia, furnizorul etc.).  Consumatorii nu sunt conditionati de achizitionarea unor articole din magazine si nu exista comisioane pentru tranzactionari, serviciul fiind gratuit.

„Inca de la inceput, PayPoint a vizat cresterea si diferentierea, indiferent ca vorbim de portofoliul de servicii si furnizori sau de reteaua comerciantilor parteneri. Serviciile PayPoint sunt deja prezente in magazine de proximitate cu specific tot mai variat, in supermarketuri si hipermarketuri, iar acum, odata cu parteneriatul incheiat cu Rodbun, in fitofarmacii, un nou segment adaugat in portofoliul nostru. Acest acord raspunde cu succes obiectivelor de dezvoltare si mentinere a calitatii retelei, totul pentru a-i ajuta pe consumatori sa scape de cat mai multe griji cu un singur drum la cel mai apropiat magazin partener PayPoint,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.