Scapa de celulita cu impachetarile in tunel infrarosu

impachetari tunel infrarosu impachetari tunel infrarosu
Ce inseamna impachetarile in tunel infrarosu?

Deoarece vara se apropie si din ce in ce mai multe femei isi doresc sa slabeasca si sa isi pregateasca propriul corp de iesirile la plaja venim cu o metoda moderna de a scapa de kilogramele si anume impachetarile in tunel cu infrarosu.

Aceasta procedura reuseste sa proceseze surplusul din stratul adipos cu ajutorul luminii cu infrarosu prin intermediul impachetarilor intr-un tunel No Cellulite. De-a lungul anilor procedura afost testata de nenumarate ori si s-a dovedit a fi o metoda extraordinara, una foarte sigura si non-invaziva de a obtine un corp suplu si sanatos.

In timpul procedurii, corpul dumneavoastra va absorbi lumina care va stimula mitocondriile si producerea de energie celulara. Astfel, va veti bucura de o piele sanatoasa si va veti recupera perfomanta musculaturii dupa un efort intens. De asemenea, va creste si capacitatea de procesare a surplusului adipos.

Ce veti obtine daca apelati la impachetarile in tunel infrarosu?

Fiind in topul preferintelor de proceduri de remodelare corporala, impachetarile in tunel infrarosu au fost considerate o metoda convenabila de a imbunatati aspectul corpului. Astfel, in urma procedurii va veti bucura de:

• Un tonus muscular sanatos;
  • Modificari vizibile la nivelul siluetei;
  • Eliminarea toxinelor din organism;
  • Eliminarea tesuturilor adipoase care nu pot fi dizolvate prin metode obisnuite de slabit.

Este foarte important sa stiti ca impachetarea intr-un tunel infrarosu inseamna relaxare completa. Aceasta procedura echivaleaza alergatul a aproximativ 5 km, senzatia de dupa finalizarea tratamentului fiind una de usurare si energizare.

Exista contra-indicatii pentru impachetarile intr-un tunel infrarosu?

Ca la orice procedura de remodelare corporala, exista si la impachetarile in tunel infrarosu o serie de contraindicatii. Prin urmare, aceste impachetari nu pot fi alese de perosanele care sufera de probleme cardiace precum hipertensiune, de cele care prezinta tulburari si afectiuni trombo-embolice sau respiratorii.

Mai mult, nu pot fi expuse la terapie femeile gravide sau care sunt in proces de alaptare, persoanele care prezinta anumite fobii, in special claustrofobia sau cei care sufera de diabet, epilepsie sau afectiuni tiroidiene.

O astfel de procedura de impachetare este pusa la dispozitie pentru dumneavoastra la clinica din Bucuresti cunoscuta pentru metodele moderne de remodelare coprorala, Clinica Fysiogand. In functie de durata procedurii, tarifele pot varia. O impachetare de 30 de minute costa 40 de lei, ajungand chiar la 70 de lei pentru o procedura cu durata de 60 de minute.

Fysiogand

Fysiogand