Sarbatoreste cele mai importante evenimente alaturi de Splendid GO

platouri festive livrare constanta platouri festive livrare constanta

Restaurantul Splendid, cu o experinta de peste 18 ani in domeniu si cu cele mai bune aprecieri din partea clientilor se lanseaza cu platforma Splendid GO, dorind sa fie cat mai aproape de clienti prin furnizarea preparatelor care s-au bucurat atatia ani de simpatia celor ce le-au gustat. Te anuntam cu entuziasm ca serviciul nostru de catering iti poate organiza cel mai important eveniment din viata ta, in orice locatie vrei, grija noastra fiind preparatele culinare. Platourile festive cu livrare in Constanta sunt ideale pentru orice eveniment, reci sau calde, cu carne sau branzeturi, te scapa de grija mancarii si te ajuta sa te relaxezi asupra invitatiilor.

Mancarea este unul dintre elementele cheie pentru o experienta memorabilia la un eveniment, de aceea am creat acest serviciu de food delivery Constanta, ideal pentru organizarea unei mese in familie, dar si pentru un catering perfect al unui eveniment. Platourile festive de la Spendid GO sunt foarte atractive si gustoase, punem foarte mult accentul pe plating, iar de gust va veti convinge singuri. Platourile cu produse traditionale din carne, cu branzeturi fine, vegetarian sau cu fructe de mare sunt absolut senzationale si se afla la doar un click distanta.

Comanda de pe Splendid GO diverse platouri festive, adaptate tuturor gusturilor si iti vei uimi prietenii si familia! Daca vrei sa consulti un meniu online al unui restaurant Constanta, intra pe platforma Splendid GO, toate preparatele noastre, ingredientele si gramajul sunt afisate acolo, iar daca vrei sa comanzi ceva trebuie doar sa adaugi in cos ce iti face cu ochiul.

Splendid GO

Splendid GO