Saci vidat: cum sa obtii mai mult spatiu daca stai la camin?

Saci de vidat haine saci vidat haine

Stii ca saci vidat te pot ajuta sa-ti organizezi mai bine spatiul daca locuiesti la camin? Citeste pentru a afla detalii. 

Viata de student nu este deloc usoara, iar una din marile provocari este sa stai la camin. De cele mai multe ori camerele de camin sunt sunt mici, iar daca vii din alt oras trebuie sa fii intotdeauna atent sa nu-ti aduci prea multe haine cu tine, pentru ca nu ai unde sa le asezi. Dar acesti saci de vidat de care iti povestesc azi te pot ajuta foarte mult. Iata cum.

Saci vidat pentru studentii de la camin

- foloseste saci vidat pentru a micsora pana la 75% volumul hainelor. Da... stiu... 75% poate parea incredibil. Dar este adevarat. Atat de mult aer se afla in haine si textile. Sacii de vidat ajuta la extragerea acestui aer, pentru a depozita cat mai usor o cantitate mare de haine. 

- hainele pe care nu le foloseste in mod frecvent se pot vida si depozita in saci. Cu siguranta acest lucru este deosebit de util pentru hainele voluminoase (geci, echipament schimb, pulovere groase, caciuli etc) dar si pentru lenjeriile de pat de acasa, paturi, pilote, perne etc. 

- sunt reutilizabili. Aceasta este una din cele mai interesante pentru saci vidat. Ei nu sunt de unica folosinta asemenea sacilor menajeri. Nu se rup asa usor. Sunt fabricati dintr-un plastic mai dur si pot fi folositi de mai multe ori, pana cand se deterioreaza de uzura. Trebuie sa fii atent sa fi se intepe in mod accidental. In plus, sacii au pret convenabil si sunt disponibili in mai multe dimensiuni. Alegeti in general dimensiunea care se potriveste cel mai bine scopului pentru care doriti sa-l comandati. 

- acest saci vidat  sunt utili si atunci cand calatoresti sau cand te muti. Studentilor le place sa calatoreasca si adesea sunt nevoiti sa-si schimbe camera de camin in fiecare an. Si in aceste situatii sacii vidat iti pot fi de ajutor. Cand pleci cu gasca la munte, cand pleci in tabere sau excursii, in schimburi de experienta in alta tara, la burse temporare in alte locatii, acasa in alt oras de sarbatori etc poti sa-ti videzi hainele pentru a ocupa mai putin spatiu. In loc de trei bagaje, vei avea doua sau chiar unul. 

- procesul de vidare este extrem de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un aspirator la supapa existenta pe sac si dupa pornire, in doar cateva secunde teancul de haine se va micsora uimitor in fata ta. 


Daca esti student, cumpara si tu acum un set de saci vidat si bucura-te de toate avantajele. 

Informații de contact

Nume Companie

login promotion

Persoana de contact

militaru george

Telefon

0212553272

E-mail