Reduceri semificative de Black Friday pentru produse dedicate celor mici

Se apropie unul dintre cele mai mari evenimente din an: Black Friday, sau sarbatoarea preturilor mici, incepe  maine, 21 noiembrie, pentru mai multe magazine online din tara. BestKids, unul dintre cele mai mari magazine de jucarii si accesorii pentru copii si bebelusi, are in acest an de Black Friday reduceri impresionante la o gama variata de produse dedicate.

La BestKids.ro, Black Friday vine cu o oferta de reduceri la peste 1000 de produse pentru jucarii si accesorii de copii si bebelusi. Oferta incepe vineri, 21 noiembrie. Cei care doresc sa cumpere in avans un cadou pentru cei mici de sarbatori sau au nevoie de produse pentru copii pot face acest lucru inregistrandu-se pe site-ul Best Kids (http://concurs.bestkids.ro/black_friday_2014.aspx) pentru a afla primii care sunt cele mai mari reduceri ale anului. Startul pentru promotii este de la ora 07.00 A.M. pentru abonatii la newsletterul BestKids si de la 08.00 pentru orice vizitator al siteului.

Cele mai mari reduceri din an vor fi disponibile pe site pana duminica, 23 noiembrie, inclusiv.

BestKids.ro este unul dintre cele mai mari portaluri de jucarii si accesorii pentru copii, mamici si bebelusi, cu o colectie impresionanta de produse precum: carucioare pentru bebelusi, haine, costume si incaltaminte pentru cei mici, produse pentru camera copilului sau produse pentru gradinita si scoala, jucarii si accesorii pentru fiecare etapa a copilului, dar si produse alimentare sau produse de igiena si siguranta. Produsele de pe BestKids apartin celor mai performanti furnizori de produse dedicate din lume, garantandu-se astfel calitatea si rezistenta oricarui produs disponibil pe site.

BestKids va livra produsele comandate de Black Friday in 7 zile calendaristice. Magazinul are o politica de returnare de 30 de zile si posibilitatea achizitionarii produselor in 6 rate fara dobanda pentru posesorii de Card Avantaj, Star BT sau BRD Finance. Pentru parinti, aceasta perioada este ideala pentru a-si  cumpara ce mai au nevoie in ingrijirea copilului sau pentru a alege diferite jucarii ce vor fi oferite in dar de Sf. Nicolae sau de Craciun.

Black Friday este perioada cand comerciantii lanseaza oferte foarte avantajoase pentru clientii care vor sa achizitioneze produse la preturi extrem de bune. Reducerile de Black Friday sunt de regula mai mari decat reducerile de sezon sau promotiile din timpul anului. Pentru cumparatori, este o ocazie foarte buna de a-si cumpara lucrurile dorite la un pret mult mai mic, de aceea, in fiecare an, zeci de mii de persoane isi fac un buget pentru ce vor sa cumpere de Black Friday.

Nu rata cele peste 100 de oferte inedite de la BestKids. Alege-ti produsele favorite din timp.