Radiatoare la preturi convenabile

radiatoare electrice radiatoare convector

Folosirea unor radiatoare adecvate reprezinta o modalitate convenabila de a ridica rapid temperatura dintr-o incapere si in general de a incalzi un anumit spatiu. Disponibile intr-o varietate mare de dimensiuni si tipuri, aceste radiatoare pot compensa costurile cu utilitatile in timpul lunilor reci de iarna. Sunt multe radiatoare care au caracteristici speciale cum ar fi oscilatie automata, termostat, mai multe trepte de putere, protectie supra-incalzire etc, totul pentru mai multa comoditate in timpul functionarii.

Cand vine vorba de achizitionarea unui radioator, exista cateva intrebari fundamentale la care ar trebui sa incercati sa raspundeti:
- Acest radiator o sa incalzeasca bine spatiul?
- Care este consumul acestui radiator?
- Ce tip de radiator ar trebui sa cumpar?

Tipuri de radiatoare
Primul lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand vreti sa cumparati un radiator este tipul acestuia. Exista mai multe variante din care puteti alege. Cateva dintre acestea sunt:

1. Radiatoare tip Convector - Convector electric cu timer  Are un randament optim, se poate monta direct la nivelul peretelui sau poate fi lasat direct pe podea. Are termostat ajustabil si este prevazut cu manere pentru manevrare facila. Timerul din dotare poate fi utilizat pentru incalzire programabila.

2. Radiatoare cu ulei - Calorifer Cu Ulei 9 Elementi, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil. CU o putere foarte bune de 2000W, acest calorifer este util pentru mentinerea unei temperaturi optime in diverse spatii in zilele geroase de iarna. Prezinta 9 elementi de dispersie a caldurii, are termostat ajustabil si utilizatorul poate regla temperatura in 3 trepte, in functie de nevoi. Pentru manevrare usoara, caloriferul cu ulei este prevazut cu patru roti.

3. Radiatoare cu infrarosu - Exemplu: Radiator infrarosu Hausberg,2 trepte putere, termostat reglabil,2500 W.

Principalul avantaj al acestui radiator este ca incalzeste spatiul in foarte scurt timp. Pentru ca nu are nevoie de oxigen pentru functionare, el nu duce la aparitia durerilor de cap, cum se intampla in cazul altor tipuri de radiatoare. Se poate monta pe un perete sau la inaltime, pe tavan. Este prevazuit cu stand ceea ce inseamna ca poate fi asezat de asemenea direct pe podea. Este cu siguranta o aeroterma economica la pret foarte avantajos.

In timpul sezonului rece cea mai rapida solutie de incalzire a unui spatiu acolo unde nu exista alte tipuri de incalzire este cu siguranta radiatorul. O gama diversificata de radiatoare gasiti pe siteul nostru Livrare rapida pentru ilfov si bucuresti,cele mai bune preturi!

login promotion

militaru george