Producator cutii din carton ondulat, în orice tiraj și dimensiune

Cutii din carton Cutii din carton

Principala activitate desfășurată de compania Dinosans din Hunedoara este fabricarea cutiilor din carton ondulat, 100% reciclabil și biodegradabil, cutii clasice cu autoformare în orice tiraj și dimensiune.

Deși inițial ambalajele din carton au fost utilizate pentru transportul alimentelor de la producător la consumator, adevărul este că încetul cu încetul s-au perfecționat și, în prezent, ambalajul este necesar pentru a păstra aproape orice tip de marfă în timpul transportului sau perioade lungi de vreme. Dar această revoluție din sectorul ambalajelor nu s-a oprit și tot mai multe produse sunt protejate în lanțurile de distribuție.

În sectorul industrial, cutia de carton a reușit să câștige lupta împotriva cutiei de lemn, devenind ambalajul numărul 1 de protecție și transport pentru produsele de larg consum. Dovadă în acest sens este cantitatea de produse ambalate cu carton care trec prin mâinile noastre în fiecare zi.

Știi ce avantaje are cartonul pentru mediu?

1. Este unul dintre materialele cu cel mai mic impact asupra mediului. Fabricarea sa reprezintă o reducere de până la 60% a emisiilor de CO2 și ulei comparativ cu alte materiale.

2. Este 100% reciclabil și biodegradabil. Cartonul ondulat se degradează complet într-o perioadă maximă de un an. Fiind practic celuloză, timpul său de descompunere este scurt și dacă este expus condițiilor meteorologice favorabile, adică se află într-un mediu umed, degradarea sa este accelerată și mai tare.

3. Minimizează generarea de deșeuri prin reducerea, reutilizarea și reciclarea lui. Aceasta este modalitatea de a evita consumul inutil de carton.

4. Cartonul reciclat nu pierde din durabilitatea sau din rezistența sa. După reciclare, cartonul ondulat nu își pierde calitatea sau proprietățile și este, de asemenea, mai ieftin.

5. Reciclarea cartonului ne permite să economisim energie care poate fi utilizată la fabricarea altor resurse. Fabricarea sa necesită cu 90% mai puțină apă și cu 50% mai puțină energie electrică.

Pe parcursul timpului cutiile de carton s-au dovedit a fi cel mai simplu și cel mai important element de depozitare și un instrument necesar, confortabil și fezabil de utilizat pentru transportul anumitor lucruri care necesită grijă.

Cutiile de carton sunt produse cu multe avantaje de utilizare, iar pe lângă faptul că sunt simple, ieftine, sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele și se pot personaliza în funcție de ceea ce este necesar.

Comandă și tu cutii de carton pentru afacerea ta de la Dinosans. Pentru a afla mai multe informații despre companie și despre produsele sale poți accesa site-ul web www.dinosans.ro.

SC DINOSANS SRL

Stefan Sorean