Printcard Systems aduce pentru prima dată în România la Print & Sign 2015 noua Imprimanta digitală Magicard Helix pentru producția de carduri

Printcard Systems, Master Dealer al produselor Magicard în România, lansează în Romania, în cadrul târgului Print & Sign 2015, echipamentul digital pentru producția de carduri Magicard Helix. Imprimanta se adresează tuturor companiilor care sunt interesate de producția de carduri la calitate offset pe segmentul seriilor mici și medii.

Magicard Helix este prima imprimantă cu re-transfer din lume care poate aplica în timpul procesului de imprimare un filigran securizat vizibil pentru fiecare card, calitate care se traduce printr-o inovație specifică, de altfel, produselor Magicard.

Imprimanta este prevăzută cu un ecran tactil intuitiv care oferă o interfață ușor de utilizat. Pe lângă acesta, un alimentator pentru 200 de carduri, casetele de încărcare a riboanelor pentru eliminarea contaminării și alte caracteristici care includ riboane de mare capacitate, sunt doar câteva dintre elementele care pun în valoare imprimanta Magicard Helix.

Un prototip al imprimantei Helix a fost prezentat în cadrul targului CARTES din Paris în luna noiembrie a anului 2014 iar lansarea oficială a avul loc pe 15 iunie în Londra, la London Design Museum, în cadrul unui eveniment unde au participat principalii dealeri și master dealeri Magicard dar și Printcard Systems. În cadrul acestei lansări, Andy Matko, CEO Ultra ID, a declarat: „La fel ca dublul helix al ADN-ului, care este o componentă fundamentală a ceea ce îi definește pe oameni, Helix este o imprimantă a cărei funcție principală este de a ajuta la definirea și confirmarea identității.”

Vizitatorii târgului IFSEC Londra, din 16-18 iunie 2015, au fost printre primi din Europa care au putut testa noile funcții ale imprimantei Helix.

Magicard Helix poate fi testată la complexul Expozitional Romexpo, Pavilion C1, stand 6, pe durata desfășurării târgului Print & Sign din 8-11 septembrie 2015, București. Print & Sign este o ocazie excelentă pentru a demonstra capacitatea imprimantei Helix și caracteristicile sale unice specialiștilor români în print.

PrintCard

Mihaela Beldean,Director comercial