Primavara a venit cu reduceri la Editura Univers Enciclopedic

Univers Enciclopedic Univers Enciclopedic

Univers Enciclopedic, editura care a luat fiinta in anul 1994 in Bucuresti cu mii de titluri variate din domenii diferite, a inceput primavera cu reduceri. Campania “Primavara vine cu reduceri” este disponibila pe site si ofera clientilor reduceri de -50% la toate cartile editurii.

Daca esti parinte ai vrea sa stii sa ii explici copilului cand te intreaba ce semnifica un cuvant sau sa ii citesti carti pentru copii sau carti ilustrate pentru copii este bine sa il inveti de mic importanta cititului. Cartea este foarte importanta in viata copilului. Ea este o comoara fara pret, este indrumatorul care face copilul sa se bucure, sa rada si sa planga. O carte citita il apropie pe copil de alte carti copii si toate impreuna formeaza baza puternica si de durata a culturii unui copil.

S-a constatat ca un copil care are inca de mic o carte de povesti in mana, va fi curios sa cunoasca continutul acelei carti, sa ii vada imaginile, iar apoi, pe masura ce creste, sa citeasca povestile si sa evadeze in lumea lor . Cartile dezvolta foarte mult imaginatia unui copil si il ajuta in dezvoltarea persoanala si il invata lucruri de baza intr-un mod pozitiv.

Editura Univers Enciclopedic ofera multe carti pentru copiii de toate varstele la preturi speciale. Reducerile de -50% sunt un bonus care impulsioneaza tot mai multi parinti sa invete copiii de mici cu lectura. Cele mai populare carti ale editurii sunt: cartile din colectia Usborne, cartile cu clapete, cartile ilustrate si povestile de noapte buna.

Editura Univers Enciclopedic isi pastreaza inca din anul 1994 promisiunea de a promova o politica editoriala diversificata, primita cu mare interes de publicul cititor, carti de buna calitate cu o prezentare grafica de exceptie, toate la un pret accesibil.