Plafoniere LED la mare cautare pentru un design wow

plafoniere led plafoniere led
Hai si tu pe LED Concept sa cumperi plafoniere LED

Utilizarea acestor plafoniere cu LED a devenit foarte simpla si diversa. Exista plafoniere cu LED-uri potrivite pentru orice spatiu. Prin urmare, exista diverse tipuri de aplice cu LED in magazinul online LED-Concept: aplice cu LED pentru bucatarie, baie, dormitor sau sufragerie. In fiecare camera, plafoniere cu LED trebuie sa indeplineasca obiective diferite.

Pentru iluminare puternica si economica, cu o durata de viata lunga, trebuie sa folosim sisteme de iluminare bazate pe LED in orice spatiu. Magazinul online Led-Concept va ofera o varietate de produse de iluminat pe baza de LED-uri, inclusiv: becuri, spoturi, proiectoare, plafoniere, , tuburi, lumini stradale, iluminat industrial, toate aceste produse sunt furnizate la pretul producatorului, Si vine cu o garantie si un certificat de conformitate.

Care sunt cele mai cunoscute avantaje

Mai jos veti intelege diferenta dintre plafoniere cu led si plafoniere clasice.

1.    Comparativ cu lampile cu incandescenta, acestea au o lumina mai puternica si o lumina mai alba
  2.    Durata lor de viata este de 3-4 ori mai mare decat cea a sistemelor clasice
  3.    Au un design foarte modern si sunt ecologice
  4.    Consuma foarte putina energie. In comparatie cu aplicele obisnuite, acesta este redus de pana la 15 ori.

Datorita acestor avantaje, sistemele de tip plafoniere led de la led-concept.ro sunt cea mai buna alegere. LED-Concept vinde online cele mai complexe produse de iluminat LED.

Solutiile de iluminare LED-Concept sunt potrivite pentru spatii rezidentiale sau de birouri si spatii exterioare. LED-Concept este un importator direct de sisteme de iluminat cu LED, cu produse de cea mai buna calitate oferite de producatori de clasa mondiala.

Alege magazinul Led Concept

Puteti gasi cele mai noi si mai bune produse din aceasta gama in noul magazin online de iluminat LED din Romania. Tehnologia LED este o sursa mica de lumina, de obicei cu un circuit care permite ajustarea formei radiatiei luminoase. Pe langa faptul ca sunt utilizate pentru iluminat, LED-urile sunt din ce in ce mai utilizate in diferite dispozitive electronice.

LED Concept

LED Concept