PayPoint România și good.bee Credit anunță lansarea unui parteneriat

PayPoint România și good.bee Credit anunță  lansarea unui parteneriat

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi good.bee Credit IFN, una dintre cele mai importante instituții financiare nebancare de microfinanțare din România, parte a grupului Erste, anunţă semnarea unui parteneriat pentru serviciul de colectare a plăților ratelor de credit. Astfel, ratele aferente creditelor acordate de good.bee Credit IFN, pot fi de acum rambursate în numerar simplu, sigur și rapid, şi prin intermediul reţelei punctelor de plată PayPoint, în magazine de proximitate cu program prelungit de lucru din toată țara.

Serviciul este gratuit şi se adresează clienţilor good.bee Credit de pe întreg teritoriul României, mici întreprinzători din zonele rurale și din urban mic. Împrumuturile ce pot fi rambursate de acum prin rețeaua PayPoint sunt concepute şi adaptate nevoii fiecărui client, atât din punct de vedere costuri, cât și beneficii, și se împart în trei categorii principale: capital de lucru, investiții şi credite de refinanțare.

În vederea efectuării unei plăţi, clientul trebuie doar să se prezinte în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint cu graficul de rambursare prevăzut cu un cod de bare şi să precizeze suma pe care doreşte să o achite; după efectuarea plăţii în numerar, clientul primeşte pe loc un bon cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma etc.). Operaţiunea este extrem de rapidă, reducând astfel considerabil timpul alocat plăţilor de orice fel.

Ne bucurăm să anunțăm la începutul acestui an un nou partener din segmentul serviciilor financiare. Majoritatea clienților good.bee Credit sunt antreprenori, segment pentru care timpul este cea mai importantă resursă; aceștia vor aprecia cu siguranță faptul că pot rezolva de acum şi problema ratelor cu un singur drum la magazinul lor PayPoint. În acest context, ne bazăm și pe acoperirea și calitatea rețelei noastre: magazinele partenere PayPoint se află mereu acolo unde consumatorii au nevoie de servicii de plăți sigure şi rapide, lucru ce va contribui decisiv la succesul acestui parteneriat,’’ a declarat Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint România.

„Încă de la începutul lansării produselor noastre de creditare, obiectivul nostru a fost ca fiecare client să beneficieze de soluții personalizate bazate pe flexibilitate și simplitate. Și în acest an ne dorim să fim aproape de clienții noștri oferindu-le un proces cât mai simplificat de plată a ratelor iar parteneriatul încheiat cu PayPoint ne ajută ca acest lucru să se deruleze cât mai firesc,” a declarat Jan Kouba, Director Executiv good.bee Credit IFN.