Pachet Microsoft “Work from Home” pentru angajatii care lucreaza de la domiciliu Pachet Microsoft “Work from Home” pentru angajatii care lucreaza de la domiciliu

In conditiile actualei pandemii cu virusul Covid 19, din ce in ce mai multe companii sunt nevoite sa isi trimita angajatii sa lucreze de acasa, iar un pachet Microsoft “work from home” se va dovedi de un real folos acestora. In acest context foarte multe companii isi continua activitatea propunandu-le angajatilor sa lucreze de la domiciliu. Aceste companii le asigura angajatilor inclusiv gadgeturile si instrumentele necesare pentru a lucra de la domiciliu in mod eficient.

Avantajele pe care le aduce un pachet Microsoft “Work from home”

Orice companie ai caror angajati lucreaza de acasa are nevoie de un pachet Microsoft care sa le usureze acestora munca si sa le faciliteze comunicarea. Un asemenea pachet se va dovedi ideal pentru comunicarea online cu colegii, pentru a organiza videoconferinte cu partenerii si cu clientii, pentru a dezvolta rapid proiectele si pentru a le concepe in mod eficient, pentru a partaja fisierele si multe alte avantaje.

Gratie acestui instrument, angajatii aceleiasi companii au posbilitatea de a discuta pe chat de a distanta, de a-si expune opiniile si personalitatea prin GIF-uri, emoji si stickere pentru ca toate conversatile sa fie placute. Angajatii au posibilitatea de a participa prin conferinta video la orice discutie printr-o simpla atingere de buton. Indiferent cat de mare sau de mic este echipa, fiecare membru are posibilitatea de a se conecta si de a comunica dintr-un singur loc.

Apelurile de la distanta se fac fara intreruperi, in Teams, in Sistem de telefonie sau in planul de apelare ori Rutare directa. Colaborarea de la distanta este in siguranta, astfel incat angajatii companiei pot partaja si accesa, pot edita fisiere Word, Power Point si Excel in timp real.

Microsoft teams work from home este disponibil de pe orice dispozitiv, angajatii pot lucra rapid si cu incredere, pot participa la conferinte audio cu interfata de utilizator pe telefoane de birou si in cadrul conferintelor. In ceea ce priveste aplicatiile ajutatoare, angajatii au posibilitatea de a beneficia de serviciile preferate Microsoft si de a realiza aplicatii personalizate care sa le raspunda cerintelor de afaceri.

Comunicarea se face in conditii de securitate si intr-un mod usor de administrat. Adaptarea la noile conditii nu mai este deloc dificila. Daca unele sarcini sunt mai simple, altele nu sunt chiar la indemana oricarui angajat, iar un asemenea pachet Microsoft ii poate ajuta chiar si pe cei care nu sunt initiati sa se bucure de performante maxime.

Angajatii trebuie sa isi verifice echipamentele, sa isi faca o agenda zilnica pe care sa o respecte, sa foloseasca acele functii care le sunt necesare si sa nu se teama sa incerce si sa experimenteze functii noi, atunci cand siuatia o cere.

Pachetul Microsoft pentru angajatii care lucreaza de acasa este ideal in contextul pandemiei actuale cu virusul Corona, dar va fi la fel de important si dupa ce perioada de urgenta va trece, deoarece din ce in ce mai multe companii vor fi obligate sa isi pastreze o parte din angajati, dar sa le faciliteze munca de la domiciliu, astfel incat sa nu le puna sanatatea in pericol.