Obtine un bronz perfect alaturi de Patio Studio!

Cui nu-i place culoarea bronzului pe piele si efectul pe care acesta il are asupra aspectului nostru fizic? Din pacate in perioada iernii nu avem parte la noi in tara de un soare ce ar putea sa ne ajute sa mentinem aceasta nuanta creola a pielii. Si cum cei mai multi dintre noi nu ne permitem o vacanta in tarile exotice, solutia cea mai la indemana este sa mergem la solar in cadrul unui salon de bronzare.

Pentru a beneficia de servicii calitative si la un pret atractiv in comparatie cu ce exista in momentul de fata pe piata, va recomandam sa alegeti salonul Patio Studio din Baneasa. Acesta are o locatie exclusivista, fiind situat in Carrefour Feeria din cadrul centrului comercial Baneasa. Desi se bucura de o amplasare cu pretentii, managerii salonului reusesc sa va ofere preturi mici.

Alege un abonament pentru bronzarea la solar

Trebuie sa va spunem ca Patio Studio este singurul salon din incinta complexului ce pune la dispozitie clientilor servicii de solar. Daca sunteti persoane care merg regular la solar intr-un salon de bronzare, Patio Studio v-a pregatiti trei abonamente atractive ce va pun la dispozitie un anumit numar de minute pe care le puteti folosi oricum si oricand doriti voi.

Aici veti gasi atat solar vertical, cat si orizontal pentru ca voi sa va simtiti confortabil in timpul sedintelor de bronzare. In momentul in care veti merge la solar va veti putea bronza pe tot corpul si astfel veti putea evita dungile inestetice ale costumului de baie.

Bronzarea la solar se va face sub supravegherea unui specialist

Specialistii Patio Studio va recomanda de asemenea ca dupa fiecare sedinta de bronzare la solar sa aplicati pe corp o crema protectoare pentru piele pentru ca aceasta sa nu aiba un aspect nenatural mai apoi.

In momentul in care veti ajunge la ei in salon va pot recomanda de altfel cat timp este recomandat pentru fiecare sedinta de bronzare la solar pentru voi in functie de tipul de piele pe care il aveti. Patio Studio va pune la dispozitie un personal calificat si mereu atent la nevoile voastre!

Informații de contact

Persoana de contact

Patio Studio