Oare merita sa folosesti BCA in proiectele de constructii?

bca mesteru manole bca mesteru manole

BCA-ul este un material de constructii realizat prin amestecareea agregatelor fine, cimentului si a unui agent de dilatare folosit pentru a creste amestecul. Daca aveti nevoie de un termen de comparatie, acest proces se poate compara cu procesul de crestere al aluatului de paine. Una dintre principalele intrebuintari ale BCA-ului este aceea de oferi si izolare. De asemenea, daca va faceti griji ca acest material poate propaga focul, nu trebuie sa va ingrijorati caci este rezistent la foc. Aveti grija ca pentru a asigura protectia acestui material, este nevoie sa se aplice si un anumit tip de finisaj.

Care sunt proprietatiile BCA-ului?

BCA-ul este un material foarte popular printre consumatori pentru proprietatiile de care da dovada. Printre caracteristicile acestui material se pot aminti si urmatoarele:

• Acest material este cunoscut pentru durabilitatea acestuia, fiind cunoscut pentru ca rezista si in conditii climatice foarte reci cum ar fi inghetul.
  • De asemenea, se poate puncta si faptul ca are o izolatie termica extrem de ridicata, un bloc de 20 de cm putand sa ofere izolarea termica necesara.
  • Dupa cum s-a observat este rezistent atat la foc, si la apa. In modul acesta nu trebuie sa va ingrijorati de propagarea incendiilor.
De ce sa alegeti si pentru proiectul dumneavoastra BCA?

BCA-ul poate reprezenta o optiune excelenta atunci cand nu va doriti sa folositi caramida sau lemn pentru a realiza locuinte. Exista mai multe motive pentru care acest material ar putea sa se numere printre optiunile dumneavoastra. Printre acestea se pot aminti si urmatoarele:

• Poate sa realizeze o izolare acustica excelenta. De asemenea, va veti putea bucura si de izolarea termica.
  • Constructia este mult mai simplificata, deoarece transportul si manipularea acestuia se poate face foarte usor.
  • Are o rezistenta extrem de crescuta la daunatori, astfel ca in comparatie cu competitorii, rezista foarte usor la termite, insecte si asa mai departe. Avand o rezistenta atat de crescuta, puteti fii siguri ca durata de viata a acestuia este una foarte mare, reprezentand o investitie pentru dumneavoastra.

Pentru ca Mesteru Manole stie ca trebuie sa pui intotdeauna calitatea pe primul loc indiferent de orice, acesta pune la dispozitie clientiilor sai doar cele mai bune materiale. Printre aceste materiale se numara si BCA-ul, un material folosit in constructia de pereti, podele si acoperisuri. Astfel ca daca aveti nevoie de un material rezistent in crearea acestor constructii, atunci BCA-ul de la Mesteru Manole este o optiune perfecta pentru dumneavoastra. Montarea BCA-ului de la Mesteru Manole se monteaza cu o foarte mare usurinta, astfel ca intreg proiectul se va realiza foarte usor.

Mesteru Manole

Mesteru Manole