Masaj anticelulitic si iarna – vezi ofertele sezonului de la Fysiogand

masaj anticelulitic masaj anticelulitic
Informatii despre ce reprezinta celulita

Celulita este depunerea de grasime in stratul subcutanat, de obicei distribuita inegal, rezultand indoiri sau aspect de coaja de portocala. Datorita unor factori care vor fi discutati mai tarziu, in principal dieta, hormonii si genetica, celulele adipoase sunt pline de grasimi. Adipocitele sau celulele adipoase isi pot creste volumul de pana la 60 de ori.

Ca urmare a cresterii volumului, circulatia sangelui in aceasta zona este insuficienta, mai ales prin capilare, inflamatia tesutului subcutanat. Cele mai probabile locatii pentru celulita sunt fesele, coapsele si abdomenul. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca celulita afecteaza in principal femeile, iar 85% dintre femei sufera de forme mai severe sau usoare. Poti scapa de aspectul inestetic de coaja de portocala prin masaj anticelulitic la centrul de remodelare Fysiogand!

Iata si alte detalii despre procedura de masaj anticelulitic

Acesta este un masaj puternic cu puternice proprietati de bio-stimulare si activare, special conceput pentru corp si fata. Acest masaj anticelulitic fi tratat local sau in ansamblu (dureaza aproximativ o ora).

Recomandam organizarea sedintelor de masaj anticelulitic de 2-3 ori pe saptamana. Dupa 5 sedinte de tratament, celulita dispare si aspectul pielii dumneavoastra se imbunatateste semnificativ multumita procedurii de masaj anticelulitic.

Vezi care sunt avantajele procedurii

Masaj anticelulitic reduce greutatea prin accelerarea consumului de calorii si eliminarea excesului de apa ramasa in tesuturi, afectand astfel metabolismul celular si sistemele glandulare.

In mod similar, masaj anticelulitic poate imbunatati circulatia sangelui si poate activa sistemul venos, eliminand astfel mai rapid reziduurile metabolice acumulate in celule si avand un efect de detoxifiere limfatica locala, imbunatatind astfel elasticitatea pielii si tonusul pielii. Masajul anticelulitic este local numai in zona afectata (abdomen, fese, picioare, brate), cu viteza continua, alternand de la adanc la superficial, de la miscari rapide la miscari cu efecte relaxante, toate cu o actiune activ-pasiva si rezistenta pasiva.

Pentru a mentine rezultatele cat mai mult timp, trebuie adoptat un stil de viata sanatos - exercitii fizice continue (fitness, gimnastica aeroba), sauna si dieta sanatoasa (mentinerea unui echilibru intre consumul de alimente si cheltuielile de energie este esentiala).

Informații de contact

Nume Companie

FYSIOGAND

Persoana de contact

FYSIOGAND

Telefon

0727679670

E-mail