Leatherbrandsnow.ro da clientilor un impuls sa cumpere pantofi de barbati din piele

logo Leather Brands Now

Magazinul online de incaltaminte Leatherbrandsnow.ro ia doua masuri pentru impulsionarea clientilor in achizitionarea de modele calitative de pantofi din piele naturala pentru barbati: introducerea de modele noi si reducerea preturilor pentru modelele existente. Producatorii de la care Leatherbrandsnow.ro a importat modelele din stoc sunt producatori consacrati, Rieker fiind unul dintre acestia.

Pe acest magazin online, pantofii de barbati sunt articole din piele naturala care se ridica la standarde inalte de calitate in orice maniera, indiferent daca sunt din piele neteda, piele intoarsa sau nabuc, si chiar daca design-ul este potrivit stilului casual, stilului clasic ori stilului elegant.

Modelele noi de pantofi din piele pentru barbati incanta toti vizitatorii Leatherbrandsnow.ro

Modelele nou introduse sunt in principal ale producatorului Rieker, celebru pentru acest segment de incaltaminte barbateasca, dar sunt cateva si de la Made in Italy, Oxford sau Jomos. Sunt modele diversificate, atent alese pentru a acoperi orice preferinta a celor ce doresc sa poarte pantofi; mai jos sunt infatisate cateva dintre ele:

·         Model negru, in stil elegant, cu talpa flexibila, cu captuseala tot din piele, cu model geometric discret stantat

·         Model casual, cu talpa care beneficiaza de amortizarea socurilor, cu perforatii pentru aerisire

·         Model in stil casual, cu sistem de inchidere slip on si insertii elastice pe lateral

·         Model cu piele nabuc, cu talpa Rieker Antistress (producatorul Rieker are propriul sistem de generare de confort al talpilor)

·         Model casual cu siret in culoare constrastanta, cu talpa flexibla, cu perforatii

Cat de  mare este reducerea modelelor deja existente pe Leatherbrandsnow.ro de pantofi de barbati din piele?

Echipa din spatele magazinului online Leatherbrandsnow.ro ofera reduceri substantiale la aceste articole de incaltaminte care erau deja prezente pe site in momentul aducerii modelelor noi. Din nou, pantofii de barbati din piele naturala de la Rieker sunt cele mai intalnite, site-ul insistand pe anumite modele tocmai pentru a pune la dispozitie cele mai bune produse.

Modelele sunt asemanatoare cu modelele nou introduse ca specificatii, dar ca design si culori difera destul de mult. Pentru orice model din acesta, promotia reduce pretul cu peste20%, atat pentru modele casual, cat si pentru modele elegante, sau cele clasice. Pantofii din piele naturala sunt utilizati preponderent in medii uscate. Acestia nu formeaza bataturi, au un grad ridicat de confort si sunt deosebit de rezistenti in timp.

Culorile tuturor modelelor nou introduse sau existente deja pe site sunt incantatoare, mai ales datorita asocierii cu gust a acestora:

·         grena-ul se asociaza cu bleumarinul

·         bleumarinul cu albul

·         maro-ul cu grena-ul sau cu negrul

·         Gri-ul, kaki-ul sau chiar magenta sunt alte variante de culoare

Pantalonii si camasa vor fi mai usor de asortat cu piesele de incaltaminte. Intotdeauna, asortarea conteaza, de aceea culorile sunt foarte importante si se regasesc  in combinatii inteligente, alese si dispuse pe suprafata pantofilor de barbati din piele naturala existenti pe Leatherbrandsnow.ro.

Iata cum Leatherbrands.ro este magazinul care impulsioneaza barbatii sa cumpere pantofi de calitate. Compania care detine Leatherbrandsnow.ro poate fi contactata telefonic la numarul 0766.497.847, si prin e-mail la adresa [email protected]         

Informații de contact

Nume Companie

Leather Brands Now

Persoana de contact

Reprezentant Vanzari

Telefon

0766497847

E-mail