La Gama Optic, iti poti plati ochelarii in rate!

gama optic ochelari in rate gama optic ochelari in rate

Esti preocupat de costul ochelarilor de care ai nevoie? Vino in magazinele Gama Optic sa alegem impreuna ramele si lentilele care ti se potrivesc, iar plata o faci in 10 rate fixe, fara dobanda!

Gama Optic iti ofera posibilitatea de a-ti cumpara ochelarii preferati in 10 RATE fixe, FARA DOBANDA.


Cum? E simplu: vino doar cu buletinul in magazinele Gama Optic din Cluj-Napoca sau Gherla si alege perechea de ochelari care ti se potriveste!

Dupa o consultatie optometrica corect realizata de specialistii Gama Optic, primul pas il reprezinta alegerea tipului de lentila de vedere luand in cosiderare activitatea zilnica. Consultantii nostri iti pot oferi apoi suport pentru alegerea tipului de rama de ochelari de vedere, luand in considerare fizionomia fetei si diversele tale preferinte.

Pentru ca masuratorile se realizeaza cu tehnologia de varf visuReal, tinand cont de parametrii oculari individuali, perechea ta de ochelari de vedere va fi cu adevarat personalizata si adecvata nevoilor si cerintelor tale.

De asemenea, in magazinele Gama Optic din Cluj-Napoca (Sora si Union) iti putem realiza ochelari de vedere customizati, cu ajutorul tehnologiei Yuniku de la HOYA. Programe software avansate calculeaza pozitia ideala a lentilelor, tinand cont de parametrii oculari optimi si de caracteristicile fizionomice. O recomandare automata de rame este realizata pe baza profilului tau facial unic. Mai mult, design-ul ramei poate fi ales pentru a se potrivi nevoilor tale estetice si de confort. La final, o simulare virtuala a ta purtand aceasta pereche de ochelari custom este disponibila, asigurand satisfactia finala completa. Conceptul Yuniku include o selectie exclusiva de rame, design-uri, culori si finisaje variate. Acestea sunt complimentate de o suita de lentile premium HOYA.

Pentru mai multe detalii, fa-ti o programare online in cel mai apropiat magazin Gama Optic: http://gama-optic.ro/magazine/

Fii la curent cu noutatile si promotiile din magazinele Gama Optic :
• Website: http://gama-optic.ro/
• Facebook: https://www.facebook.com/gamaoptic/

Informații de contact

Nume Companie

GAMA OPTIC

Telefon

0757120170

E-mail