Importanța controlului impotriva țânțarilor

Dacă sunteți deschisi la nou și aplicați ZHALT PORTABIL împotriva țânțarilor, puteți scăpa de mușcăturile de țânțari. Pericolul reprezentat de mușcăturile de țânțari a crescut atât de mult încât măsurătorile de control al țânțarilor sunt aproape cruciale pentru a ne păstra în siguranță împotriva contaminării unor boli grave. Controlul țânțarilor este mai important decât oricând. Infestatarile de țânțari sunt principalele vinovate din spatele răspândirii unor boli și evitarea muscaturilor de țânțari si este singura modalitate de succes. Lipsiti de apă, țânțarii nu vor putea atinge maturitatea. Apa statatoare din preajma locuintelor sau locurilor de recreere este sursa reproducerii tantarilor.

Nu contează cât de mică este cantitatea de apă stătătoare ar putea fi țânțarii vor să prospere în asta. Există anumite locuri pe care le ignorați în timp ce căutați habitate probabile pentru țânțari larvari și aceste locuri includ ghivece de flori, bărci acoperite și neacoperite, acvariile pe porți, cutiile de control al irigației și coșurile de gunoi și de reciclare. PROTEJATI-VA GRĂDINA ! ALUNGAŢI ŢÂNŢARII CU ZHALT! STOP ŢÂNŢARI !

ZHALT PORTABIL este unicul sistem impotriva ţânţarilor proiectat şi produs în Italia .

Simplu de folosit, fără nici un cablu de alimentare, îl putem folosi oriunde. Doar îl poziţionăm unde vrem să ne protejăm – pe terasă, în grădină , în apropierea piscinei. Cu telecomanda din dotare putem porni echipamentul chiar dacă suntem în casă. ZHALT protejează cca 150 mp. Dacă vrei să protejezi o suprafaţă mai mare poţi muta aparatul şi nebuliza în mai multe zone sau, mai comod, poţi achiziţiona un KIT DE EXTENSIE ce permite nebulizarea în mai multe puncte simultan şi prin urmare protejarea unei suprafeţe mai mari.

 Verificați periodic sursele de apă stătătoare din jurul casei dvs. și eliminați-le când le găsiți. Deci, asigurați-vă că aveți aceste locuri acoperite. Aceste sfaturi va sunt deosebit de utile atunci când lucrați sau călătoriți în aer liber. ZHALT PORTABIL este o modalitate  fiabilă de a evita mușcăturile de țânțari.

ZHALT PORTABIL împotriva țânțarilor este sigur și eficient. În cazul în care mergeți în aer liber în această perioadă, folositi ZHALT PORTABIL în mod corespunzător. Este recomandabil să stați înăuntru în perioada dintre amurg și zori, deoarece acesta este momentul în care țânțarii sunt cei mai activi. Ar trebui să utilizați imbracaminte cu mâneci lungi și pantaloni lungi, dacă mergeți în zone populate de țânțari. Așadar, luați toate măsurile necesare de control al țânțarilor și bucurați-vă de o viață fericită și de durată. Dacă faceti un pic de efort în prevenirea mușcăturilor de țânțari, vă puteți ține departe de potențiale dezastre de sănătate. Folositi plase la ferestre si  asigurați-vă de buna inchidere.

ZHALT PORTABIL în aer liber este un produs complet si eficient, sigur și de lungă durată, produs de protecție împotriva tantarilor disponibil în acest moment. ZHALT PORTABIL este un produs capabil de protecție împotriva țânțarilor.

Informații de contact

Nume Companie

Ekommerce Est Romania

Persoana de contact

Iulian Sforoi

Telefon

0723 205 441

E-mail