Humana Ha 2 este laptele praf care asigura dezvoltarea bebelusilor predispusi la alergii

Elaptepraf.ro este un magazin online, al carui scop consta in comercializarea laptelui praf fabricat de compania germana Humana.

In gama pusa la dispozitia parintilor de acest magazin se gasesc laptele praf Humana 1, laptele praf Humana Ha 2 si laptele praf Humana 3. Aceste alimente au mai multe arome, precum cea de vanilie sau de mar.

Laptele praf Humana Ha 2 este un aliment pentru bebelusii mai mari de jumatate de an si se poate folosi ori ca singurul aliment ori ca o completare a laptelui matern.

Laptele praf Humana Ha 2 inlocuieste laptele praf Humana 1, care se administreaza nou-nascutilor cu varsta de pana in 6 luni si este inlocuit la randu-i de laptele praf Humana 3 atunci cand bebelusii sunt mai mari de 10-12 luni.

Ce ingrediente contine laptele praf Humana HA 2?

Laptele praf Humana Ha 2 este un aliment care se adreseaza copiilor predispusi la alergii intrucat contine o formula hipoalergica. Acest aliment se administreaza numai cu recomandarea doctorului si poate inlocui laptele matern daca:

·         Cantitatea de lapte produsa de mama nu este suficienta pentru a hrani copilul

·         Laptele matern nu este suficient de consistent pentru dezvoltarea bebelusului

·         Laptele matern este produs doar pe parcursul unei perioade scurte de timp

·         Mamele au canalele de alaptare infundate

·         Mamele sunt ranite in timpul alaptarii

Fibrele prebiotice de la baza laptelui praf Humana Ha 2 optimizeaza imunitatea copiilor si regleaza tranzitul intestinal. Datorita proteinelor hidrolizate pe care le contine acest aliment este preintampinata aparitia alergiilor. De asemenea, este usor de digerat, are un continut bogat de fier si nu contine gluten, conservanti sau coloranti artificiali.

In compozitia sa intra urmatoarele ingrediente:

·         lactoza, sirop de galacto-oligozaharide, maltodextrina, ulei de plante, hidrolizat de proteina de zer

·         emulgatori: ester de acid citric sau de mono-si digliceride

·         carbonat de magneziu, carbonat de calciu, clorura de potasiu, citrat de sodiu, , tartrat hidrogenat de colina, fosfat de calciu, citrat de potasiu

·         amestec de vitamine (vitamin C, E, acid pantotenic, vitamina B2, B1, A, B6, K1, D3, B12, K1, acid folic, biotina)

·         iodat de potasiu, oxid de zinc, taurina, sulfat de zinc,sulfat de zinc, selenat de sodium, lactat de fier, sulfat de fier, L-carnitina, sulfat de cupru, sulfat de mangan
 

Care este modalitatea de cumparare a laptelui praf Humana Ha 2?

Intre Elaptepraf.ro si un magazin care isi presteaza serviciile intr-un punct fix sunt cateva diferente majore, iar una dintre cele mai importante rezida in modalitate de cumparare.

In timp ce pentru a va cumpara laptele praf Humana Ha 2 de la un centru comercial stradal sunteti nevoiti sa va faceti programul in functie de aceasta activitate, eventual sa strabateti aglomeratia orasului, sa stati la cozile semafoarelor sau la cele formate in magazine, pentru a va cumpara laptele praf Humana Ha 2 de la Elaptepraf.ro tot ce trebuie sa faceti consta in deschiderea calculatorului si in plasarea unei comenzi online.

Aceasta se efectueaza rapid pe site-ul magazinului si nu necesita decat completarea datelor cu privire la modalitatea de plata pentru care optati sau la adresa livrarii.

De asemenea, un reprezentant Elaptepraf.ro va sta la dispozitie la numerele de telefon 0745.964.449/0729.344.444.

 

Informații de contact

Nume Companie

Elaptepraf.ro

Persoana de contact

E lapte praf

Telefon

0745.964.449

E-mail