Gunnars – Ochelari de protectie pentru calculator

ochelari protectie calculator ochelari protectie calculator

Gunnars este un brand prezent de aproximativ 4 ani in piata din Romania. Acesta este reprezentantul direct al marelui brand din SUA, Gunnar, care s-a facut remarcat prin aportul adus industriei producatoare de ochelari de protectie pentru calculator.

Specificatiile ochelarilor de protectie pentru calculator Gunnar

In primul rand trebuie specificat faptul ca toate lentilele sunt testate de profesionisti in domeniu, ba chiar sunt realizate studii la numeroase universitati americane care confirma faptul ca ochelarii Gunnar aduc beneficii considerabile si nu afecteaza in vreun fel vederea sau ochiul.

Conceptul de baza al acestor ochelari de protectie pentru calculator sta in lentila, mai exact acesta are 2 straturi antireflex, unul pe fiecare parte, care blocheaza lumina albastra emisa de orice ecran digital. Acesta lumina albastra este cea care induce starea de oboseala oculara prin incordarea muschiului ocular.

Lentila Amber este cea mai performanta din piata si este capabila sa neutralizeze pana la 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Rama acestor ochelari de protectie pentru calculator este si ea extrem de importanta pentru confortul utilizatorilor si pentru acest aspect exista o rama realizata din otel inoxidabil, foarte usoara si flexibila care asigura un confort sporit chiar si atunci cand ochelarii pentru PC sunt purtati impreuna cu o pereche de casti audio.

Ochelarii de Gaming Gunnar

Ochelarii de gaming fata de ochelarii de protectie pentru calculator au o lentila mult mai lata, care, la unele modele, acopera chiar si partea laterala.

Aceste modele de ochelari de gaming au un design mult mai atractiv, mai ales ca o parte din ochelari sunt realizati in parteneriat cu branduri din industria gamingului, precum Razer.

Pretul unei perechi de ochelari de protectie pentru calculator

In ceea ce priveste costul unei perechi de ochelari de protectie pentru calculator, acesta este pe toate buzunarele, incepand de la aproximativ 280 de RON  si ajungand in unele cazuri la un pret maxim de 440 de RON. Toate produsele Gunnar pot fi achizitionate online din website-ul oficial www.gunnars.ro.

Informații de contact

Nume Companie

Gunnar Romania