Georgiana Codinca, cel mai bun make-up artist din Bucuresti

Esti o persoana nelipsita de la numeroase evenimente si ai nevoie de un profesionist talentat, care sa te ajute sa ai o imagine impecabila? Apeleaza cu incredere la Georgiana Codinca, cel mai bun make-up artist din Bucuresti, cu o vasta experienta in domeniu, care te va ajuta sa iti pui in valoare trasaturile fizice si sa atragi privirile tuturor, oriunde vei merge.

In urma cu patru ani, Georgiana Codinca era la randul ei una dintre clientele diversilor make-up artisti, insa pentru ca de multe ori nu reusea sa obtina o programare la timp, a decis sa invete tainele acestei meserii. Dupa absolvirea unui curs de machiaj, aceasta a descoperit ca o atrage enorm de mult domeniul beauty, asa ca a urmat alte cursuri si seminarii si a facut foarte multa practica pentru a profesa ca make-up in Bucuresti.

In toti acesti ani, Georgiana Codinca a invatat foarte mult si s-a perfectionat in diverse tehnici de machiaj. Rezultatele nu au ezitat sa apara, ea reusind sa faca parte din echipa Media Pro, la emisuni precum Vocea Romaniei, Romanii au Talent, Dansez pentru tine sau Master Chef si sa participe la videoclipuri muzicale si sedinte foto pentru diferite reviste. Mai mult, ea a devenit mana dreapta a primului make-up-artist din Romania, Mircea Voda si a avut ulterior colaborari cu Prima TV, Kanal D si Teatrul de Arta Bucuresti.

De-a lungul timpului, Georgiana a trecut in portofoliu zeci de proiecte de televiziune si evenimente, asa ca nu a durat mult pana sa devina trainer pentru doua scoli de make-up. Ulterior, datorita succesului tot mai mare in industria de beauty, aceasta a hotarat sa progreseze in cariera sa si sa isi deschida propria academie. “Dupa acesti ani de studiu, practica si multa, multa munca, consider ca a imi deschide propria academie este o oportunitate de a oferi societatii care m-a format noi generatii de make-up-artisti, dar si o etapa care precede, in mod natural, acest sinopsis profesional”, a marturisit tanara.

De cand a inceput sa profeseze in domeniu, Georgiana a pregatit sute de eleve, atat teoretic, cat si practic, iar experienta din munca pe teren a tinut-o mereu la curent cu tendintele si cerintele industriei. Aceasta considera ca machiajul nu este doar o arta, ci si o stiinta, pe care doreste sa o impartaseasca mai departe si altor tinere doritoare sa invete sa realizeze un make-up profesionist, care sa scoata in evidenta farmecul personal al oricarei persoane.

Indiferent ca ai nevoie de un fond de ten, un creion de ochi, un rimel sau un ruj, cu timpul, ajungi dependenta de machiaj. Insa pentru ca nu stapanesti atat de bine tehnicile si cunostintele din domeniu, ai nevoie de un profesionist ca Georgiana Codinca, make-up in Bucuresti, pentru a te asigura ca produsul final este impecabil si de durata.

Georgiana Codinca

Georgiana Codinca