Gadgeturi-cadou pentru cei dragi

În curând, va veni Black Friday, să nu mai vorbim de Sfântul Nicolae sau Craciunul, perioada cea mai frumoasă din an, în care facem şi primim cadouri. Şi ce cadou ar fi mai plăcut decât un obiect util, care să ne facă viaţa mai confortabilă şi care, surpriză, să fie un gadget? Pentru asta, Gadget World îţi propune o listă cu posibile idei de cadouri.

Seara e pentru momente romantice cu iubita/soţia ta. Atunci o veioză LED cu aromaterapie pentru un moment unic, este un cadou memorabil. Această veioză are incorporată tehnologia Ultrasonic Diffusing, care îţi permite eliberarea rapidă a parfumului de cameră în aromele preferate. Pe lângă faptul că lumina difuzată de leduri este foarte plăcută (disponibilă în 4 culori liniştitoare), poţi regla 4 culori şi 8 moduri de lumină. În plus, pentru o atmosferă şi mairomantică, o poţi seta să funcţioneze între 30 şi 180 de minute. Tot ce trebuie să faci este să pui în veioză 3 picături din sticluţa cu aroma preferată, să torni 100 de mililitri de apă şi să o laşi să funcţioneze. Apoi să laşi atmosfera creată să te îmbie.

Dacă ai un coleg de muncă pasionat de investigaţii, îi poţi face munca mai uşoară cu lanterna solară cu leduri de 80 mAh. Nu doar că este un gadget ieftin, ci şi extrem de util. Poate fi folosit oricând rămâi fără electricitate sau când cauţi în dulapuri fără lumină diverse lucruri. Disponibil la doar 39 de lei, acest gadget-cadou este ideal pentru oricine adoră plimbările în miez de noapte.

Un breloc tester alcool, cadoul ideal pentru prietenul care uneori se simte prea bine la petreceri. Fiecare dintre noi avem un prieten căruia băutura dulce mult chef îi aduce. Acest gadget este ideal pentru a testa alcoolemia şi a evita eventuale întâmplări neplăcute. Şi cum sunt multe persoane care se urcă la volan după ce au gustat mai multe pahare cu băuturi alcoolice, este cadoul perfect pentru a nu se întâmpla accidente care ar pune în pericol viaţa sa şi a prietenilor sau familiei. Nu doar că este ideal să îl ai, dar costă şi o sumă foarte mică – doar 59 de lei, fiind disponibil în stoc şi cu predare în doar 24 de ore.

Tehnologia ne consumă bateria. Nimic mai neadevărat, dat fiind că tot mai multe smartphone-uri au apărut pe piaţă. Şi cum suntem conectaţi permanent la Internet, iar aplicaţiile ne consumă destul de mult bateria, încărcătorul wireless QI cu suport pentru maşină este cadoul ideal pentru fiecare dintre noi. Acum nu mai trebuie să îţi faci probleme că, în timp ce foloseşti GPS-ul sau aplicaţiile pentru trasee vei rămâne fără baterie. Mai mult, acest gadget este compatibil cu toate telefoanele care dispun de certificat QI. Dacă bateria este complet descărcată, poate dura câteva minute până se va realiza conexiunea şi va începe încărcarea acestuia. Timpul de încărcare poate varia în funcţie de bateria dispozitivului, a nivelului de încărcare, vechimea bateriei şi temperatura din încăpere. Acest super-gadget este disponibil la doar 149 lei.

Dacă mamei tale îi place muzica veche, prin care retrăieşte momentele din tinereţe alături de tatăl tău, cumpără-i o boxă portabilă bluetooth Hi Fi cu ceas şi radio, pe care să o plimbe oriunde în casă pentru a fi înconjurată de clipe melodioase. Mai mult, pentru doar 289 de lei, beneficiile continuă: pe lângă funcţia de ceas, display-ul mare, de 3.25 inch, ce rămâne aprins pentru ca, şi în miez de noapte, să poată vedea cât e ceasul. În plus, are şi un ceas deşteptător, iar bateria de 2000mAh, oferă o autonomie de 10 ore în compania muzicii ei preferate. Şi, ce e cu adevărat tare, este că poate fi folosită şi pentru preluarea apelurile. Smart, nu?

Tatălui tău nu îi mai trece răceala de sezon? Cumpără-i un gadget unic, un termometru laser de corp, suprafeţe şi animale. Aşa va putea ţine evidenţa tratamentului şi se va vindeca şi mai repede. În plus, acest super-termometru este util şi pentru copii, pentru verificarea temperaturii din cadă, precum şi pentru mâncăruri. Şi pentru că treaba unui gadget nu se termină niciodată, cu el se poate măsura şi temperatura de afară pentru a şti exact cum trebuie să te îmbraci.

Intră pe www.gadgetworld.ro şi alege un super-cadou pentru apropiaţi, de Black Friday si Crăciun.

Gadget World

Gadget World