G DATA Generation 2018: Securitatea IT a facut un pas inainte

G DATA G DATA

"Incredere in securitatea germana": Noua versiune de securitate pentru utilizatorii privati, cu noi functii pentru securitatea completa a datelor.

Banking, emailing, cumparaturi online sau retele sociale - acestea sunt servicii online cunoscute tuturor utilizatorilor de Internet. Fiecare dintre ele implica circulatia datelor personale si confidentiale. Atacurile desfasurate prin intermediul programelor ransomware si pierderea datelor critice au aratat ca sunt necesare tehnologii moderne, de auto-invatare, pentru a proteja in mod fiabil utilizatorii impotriva amenintarilor cibernetice curente. Cu noua generatie 2018 a suitelor de securitate G DATA, utilizatorii de Internet se pot simti in siguranta. Solutiile de securitate protejeaza în mod fiabil computerele Windows impotriva atacurilor malware si online. G DATA ofera solutii anti-malware timp de 30 de ani, raspunzand la amenintarile curente de fiecare data. Prin urmare, clientii G DATA beneficiaza de tehnologii antivirus de generatie viitoare, proactive si dinamice. Mai mult, in G DATA Security Generation 2018, utilizatorii beneficiaza de o crestere a performantei si a unei utilizari simple. G DATA a mai facut un pas inainte in ceea ce priveste asigurarea datelor prin consolidarea parteneriatului cu TeamDrive. Colaborarea permite utilizatorilor de Internet Security si Total Security sa faca copii de siguranta ale datelor lor sensibile prin intermediul programului G DATA direct in Microsoft Cloud Germany. Toti clientii G DATA sunt eligibili pentru o actualizare gratuita a celei mai recente versiuni. G DATA Antivirus 2018, Internet Security 2018 si Total Security 2018 sunt deja disponibile online.

Securitatea datelor "Made in Germany"

Viata digitala de zi cu zi este plina de capcane atunci cand vine vorba de securitatea datelor personale, indiferent daca faceti cumparaturi online sau efectuati tranzactii bancare. Noua G DATA Security Generation 2018 stabileste noi criterii de referinta in materie de securitate IT. Cu ajutorul tehnologiilor sale proactive, cum ar fi BankGuard, Exploit Protection sau Anti-Ransomware, furnizorul german de securitate IT ofera o protectie completa pentru utilizatorii finali. Furnizorul de securitate IT din Germania garanteaza clientilor sai ca toate datele si informatiile sunt stocate exclusiv pe serverele germane care fac obiectul legislatiei germane privind protectia datelor. Acest lucru inseamna ca utilizatorii G DATA sunt siguri atunci cand navigheaza pe web, cu cea mai buna protectie impotriva celor mai recente amenintari, cum ar fi programele ransomware.

Cloud backup pe serverele germane

Pionier in dezvoltarea de solutii antivirus, G DATA a imbunatatit functionalitatile de aplicare ale back-up-ului de date in noua sa generatie de produse. Pentru a spori securitatea datelor utilizatorilor privati, G DATA a trecut deja de prima etapa a parteneriatului strategic cu furnizorul german TeamDrive.

Clientii G DATA Internet Security si Total Security pot acum sa stocheze date sensibile in Microsoft Cloud Germany, cu un nivel ridicat de criptare, printr-o interfata a programului TeamDrive Sync & Share. Cu ajutorul acestei solutii publice de cloud de la Microsoft, utilizatorii pot fi siguri ca este garantata protectia datelor germane. Centrele de date dedicate din Frankfurt si Magdeburg, precum si serviciile de custodie ale T-Systems, o filiala a Deutsche Telekom, garanteaza ca datele beneficiaza de cea mai buna protectie impotriva accesului tertilor.

Securitate next generation inteligenta

Mediul securitatii IT se schimba in mod constant. Noile amenintari necesita noi procese de protectie. Pentru a le furniza, este esential sa tinem cont de fiecare element, de la cercetarea si dezvoltarea celor mai noi procese de protectie si pana la dezvoltarea permanenta a acestora. In fiecare zi, G DATA verifica sute de mii de fisiere, pentru a oferi un nivel constant de protectie impotriva riscurilor cibernetice actuale. Drept urmare, solutiile de securitate G DATA Generation 2018 asigura o protectie completa, actualizata constant, fara a compromite performanta sistemului. In acest fel, clientii primesc cea mai buna protectie si se pot concentra asupra a ceea ce este important pentru ei. Aceasta este urmatoarea generatie antivirus.

Protectie fara compromisuri cu cea mai buna performanta

Noua generatie de solutii de securitate G DATA combina tehnologii proactive, cuprinzatoare de protectie impotriva amenintarilor cibernetice curente, cu cea mai buna performanta si cel mai inalt nivel de confort. Procesele si ghidul utilizatorilor in centrul de securitate au fost imbunatatite, facand mai usoara utilizarea si minimizand incarcarea sistemului in timpul functionarii. Un alt avantaj este ca, prin optimizarea structurii interne a actualizarilor semnaturilor, viteza de descarcare a crescut, iar traficul implicat in acest proces a fost semnificativ redus.

Actualizare gratuita pentru clientii G DATA

Clientii G DATA ce detin o licenta valida pot trece gratuit la noua generatie de securitate si pot descarca ultima versiune de pe site-ul furnizorului german sau pot face upgrade din interfata antivirusului.

G DATA Security Generation 2018: Securitate premiata adecvata pentru servicii bancare, cumparaturi online si retele sociale

G DATA Total Security 2018

G DATA Total Security ofera un nivel maxim de protectie pentru computere si date, impotriva virusilor, a troienilor de extorcare, a programelor spion si a hackerilor. Functia de backup integrata protejeaza automat datele personale impotriva pierderilor si furtului.

Versiuni si preturi:

G DATA Total Security este disponibil in variante de la 1PC la 10PC, pentru perioade de timp de la 1 la 3 ani, incepand de la 32.73 euro + TVA.

G DATA Internet Security 2018

G DATA Internet Security ofera protectie cuprinzatoare pentru computere si date personale, impotriva virusilor, troienilor, programelor spyware, spam-ului si hackerilor. Firewall-ul inteligent blocheaza atacurile hackerilor.

Versiuni si preturi:

G DATA Internet Security este disponibil in variante de la 1PC la 10PC, pentru perioade de timp de la 1 la 3 ani, incepand de la 23.49 euro + TVA.

G DATA Antivirus 2018

G DATA Antivirus protejeaza computerele si datele personale impotriva virusilor, troienilor si programelor spyware. Monitorizarea inteligenta a comportamentului detectează si elimină virusi necunoscuti.

Versiuni si preturi:

G DATA Antivirus este disponibil in variante de la 1PC la 10PC, pentru perioade de timp de la 1 la 3 ani, incepand de la 20.13 euro + TVA.

Caracteristici cheie ale noii generatii de solutii de securitate G DATA 2018

• Protectie impotriva programelor ransomware si a infractionalitatii cibernetice

• Antivirus cu tehnologie hibrida Close Gap premiata

• BankGuard pentru securizarea tranzactiilor bancare si a cumparaturilor online