Fotografii de calatorie - 6 greseli pe care sa Nu le faci

Foto calatorii Fotografii de calatorie

Fotografia face parte din viata noastra, iar atunci cand calatorim incercam sa surprindem cat mai multe cadre interesante. E suficient sa ne uitam rapid pe imaginile de calitate de pe Instagram sau Facebook ca sa ne dam seama ca nu trebuie sa fii profesionist sau sa ai echipamente scumpe ca sa faci poze reusite. 

Daca pozele pe care le faci atunci cand calatoresti nu sunt suficient de calitative, este posibil sa faci anumite greseli destul de comune in fotografia de calatorie. Evita urmatoarele greseli si vei fi mai aproape de a obtine fotografii de calatorie care sa merite pastrate. 
Evita aceste 6 greseli in fotografia de calatorie

1. Pleci in calatorie cu prea mult echipament foto. 
Cand calatoresti este de preferat sa ai cu tine un aparat usor si compact care sa te ajute sa poti fotografia oricand, fara prea mult efort sau setari greoaie. Alege intotdeauna echipamente foto pe care stii ca le vei folosi. 


2. Subestimezi camera foto de la telefon. 
De fapt chiar ai nevoie de un aparat foto dedicat? Cele mai multe smartphone-uri au mai multi megapixeli decat unele DSLR-uri de inalta calitate.  


3. Uiti sa iei de acasa cartele de memorie, baterii sau incarcatoare necesare. 
Evident acest lucru se intampla tot timpul. E ceva obisnuit sa presupunem ca bateria sau cardul de memorie se afla in aparatul foto cand de fapt nu este asa. Cea mai buna solutie este sa pui pe lista componentele individuale de la aparatul foto si sa le bifezi pe masura ce faci bagajele. 


4. Nu-ti cunosti echipamentele foto. 
Fiecare camera foto este diferita si poate fi dificil sa tii pasul cu functiile care se extind si se optimizeaza mereu. Aceasta problema este cel mai des intalnita atunci cand cumperi un aparat foto nou sau un smartphone chiar inainte de a pleca intr-o calatorie. Pur si simplu nu ai timp sa intelegi cum functioneaza. Rezerva-ti o ora sau doua ca sa te informezi mai mult asupra acelui model (citeste manualul, instructiunile, fa teste). Pune punctul pe i atunci cand faci poze in vacanta


5. Nu tii la indemana aparatul foto. 
Daca vrei sa faci instantanee frumoase in calatorie tine mereu aparatul foto la indemana, nu la fundul rucsacului. Poti de asemenea sa cumperi un suport/ curea de gat, ca sa ai mainile libere.  


6. Nu fotografiezi oameni. 
Desigur, este minunat sa faci poze la cladiri, mancare si peisaje, dar daca prietenii tai nu apar in aceste cadre, dupa o vreme nu o sa ti se mai para atat de interesante. 

Calatoriile nu se rezuma doar la locurile pe care le vizitati, ci si la lucrurile pe care le facei, la cum petrecei timpul. Surprinde acestea in fotografii. 

Informații de contact

Nume Companie

BRB SRL

Persoana de contact

Ion andrei

Telefon

0757090988

E-mail