Ferestre mansarda Vrancea – pentru mai mult confort si spatiu in casa ta

ferestre mansarda Vrancea ferestre mansarda Vrancea

De ce sa alegem gama de ferestre mansarda Vrancea?

Pentru calitatea deosebita la preturi absolut decente. Ferestrele de tip mansarda Vrancea  sunt confectionate din lemn (pin) triplustratificat sau din PVC, rezistente la intemperii, bune izolatoare de radiatii UV, oferind o protectie fonica si termica deosebita. Intretinerea se dovedeste facila, nefiind necesare investitii suplimentare pentru asa ceva.

Avantajele seriei de produse – ferestre mansarda Vrancea

De asemenea ferestrele de mansarda Vrancea acorda o deosebita atentie unui aspect mai putin luat in calcul la amenajarea unei mansarda, din pacate, dar esential: spatiul. Montarea ferestrelor se face simplu, la o inaltime convenabila ce le face practice pentru amplasarea de mobilier sub ele, pentru un castig de spatiu interior. Deschiderea sau inchiderea lor nu constituie o problema pentru persoanele ce locuiesc acolo.

 O inovatie importanta in domeniul ferestrelor de mansarda este ideea de castigarea al unui important spatiu exterior, prin amplasarea de ferestre mansarda Vrancea de tip balcon sau terasa, ele integrandu-se perfect si elegant la nivelul acoperisului dand dovada de o estetica placuta al intregului spatiu de locuit.

Pentru cele de tip balcon inchiderea ferestrelor face ca balconul sa se plieze la nivelul acoperisului, neparand sa se diferentieze fata de alte tipuri de ferestre de mansarda cand sunt inchise, insa atunci cand sunt deschise diferenta este majora, orice persoana putand sa admire privelistea din jur din acest balcon. Cele de tip terasa utilizeaza la maxim spatiul nefolosit al acoperisului, doritorii de aer curat putand efectiv sa iasa pe aceasta terasa si sa se bucure de prveliste din jurul casei. Iar toate aceste inovatii de exterior nu afecteaza in vreun fel spatiul interior al mansardei.

Chiar daca ideea de castig al spatiului neutilizat din cladire sau din exteriorul ei nu este ceva nou, modul cum este gestionat acesta de catre gama de ferestre mansarda Vrancea este ceva aparte, dand o noua definitie conceptului de spatiu, amenajarea interioara sau exterioara devenind realmente o arta prin modul cum aceasta este realizata. De aceea specialistii nostri vor face toate calculele necesare, pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai performante solutii pentru locuinta dvs.

Cine suntem si ce oferim?

PRODCOM BILC SRL este o firma cu capital integral privat, infiintata in 1992 in orasul Focsani avand o indelunga experienta in domeniul constructiilor, al amenajariilor interioare si exterioare ale locuintelor, si in plus oferind o gama variata de servicii pentru clienti, de la transportul produselor achizitionate, la servicii de calcul al sistemelor de zidarie, planseu ceramic, sisteme de invelitori si cosuri de fum, design, proiectare si calculul pavajelor sau mixare vopsele.

De asemenea o particularitate foarte  importanta pentru firma noastra, care dovedeste respectul si angajamentul fata de client, este oferire de consultanta gratuita tuturor celor care realizeaza proiecte noi, amanajari sau renovari, prin specialistii nostri care va stau permanent la dispozitie.

 De asemenea site-ul nostru va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare legate de firma noastra, cele doua depozite de materiale de constructii si seviciile de consultanta oferite.

Informații de contact

Telefon

0749137064

E-mail