Factorii decizionali in alegerea restaurantului de nunta

Restaurant de Nunta Restaurant de Nunta

Din ce in ce mai multe cupluri care doresc sa isi uneasca destinele in fata ofiterului Starii Civile si in fata lui Dumnezeu sunt pusi in fata unor alegeri destul de dificile, in fata unor decizii greu de luat, cum ar fi alegerea rochiei de mireasa, alegerea restaurantului pentru nunta, a nasilor, a tortului.

Intreaga nunta consta in alegeri. Mirii isi aleg cu mult timp inainte un restaurant nunta in Ploiesti, in care se va desfasura fericitul eveniment, un salon in care sa se simta bine toti invitatii, sa fie suficient spatiu pentru dans, meniurile sa fie la inaltimea asteptarilor, care sa nu fie departe nici de Buzau, nici de Ploiesti, astfel incat toti invitatii sa poata ajunge.

De ce anume trebuie sa tii cont cand alegi salonul de nunta

Alegerea salonului de nunta depinde, in primul rand, de dimensiunea restaurantului. Practic, este absurd ca oamenii sa plateasca pentru o sala de 150 de locuri si sa vina numai 80 de invitati. Sala mica a salonului Seva Events se va preta unui eveniment restrans, desfasurat in familie si alaturi de cativa prieteni dragi, pentru ca nu toata lumea prefera sa mai faca nuntile cu fast de altadata.

De asemenea, un alt criteriu important in alegerea restaurantului si a salonului de nunta este exclusivitatea mirilor asupra localului. Odata depasit acest impediment, mirii se pot concentra asupra altor probleme, cum ar fi parcarea destinata invitatilor, muzica, meniul, alegerea tortului, asezarea invitatilor, iar lista poate continua.

Alegerea meniului este foarte importanta. Reprezentantii restaurantului Seva Events invita mirii la o degustare, in cadrul careia vor aprecia calitatea si gustul felurilor de mancare si vor stabili numarul de portii si meniul exact. Alegerea meniului va ridica multe semne de intrebare din partea mirilor, modelul traditional fiind, de cele mai multe ori, cea mai potrivita alegere.

Cele cinci sfaturi importante in alegerea restaurantului de nunta

Primul sfat de care trebuie sa tina cont mirii este acela ca nu trebuie sa astepte pana aproape de data stabilita pentru a inchiria un local. Localurile bune se inchiriaza cu cateva luni inainte, uneori chiar si cu un an sau mai mult. In cazul celor de la Seva Events, va fi nevoie de un avans de cateva luni pentru a inchiria una dintre cele doua sali disponibile.

Al doilea sfat este acela ca mirii nu trebuie sa ocoleasca targurile de nunti. De cele mai multe ori, aici sunt prezente zeci de reprezentanti ai locatiilor cu oferte pe care le prezinta mirilor. In al treilea rand, mirii pot sa viziteze mai multe locatii inainte de a face o alegere. Se recomanda vizitarea mai multor restaurante, chiar in timpul evenimentelor, cu permisiunea reprezentantilor acestora, pentru a vedea cum decurge totul.

Al patrulea sfat este ca mirii sa tina cont atat de pretul cerut pentru inchiriere si meniuri, cat si de locatia restaurantului, cat de aproape sau de departe este de oras. Nu in ultimul rand, meniul va determina, cu siguranta, alegerea salii de nunta, pentru ca atat mirii, cat si invitatii doresc sa manance bine, preparate traditionale romanesti.