Fa-ti cadou de Sarbatori cele mai bune camere cu termoviziune Fluke

Daca vrei ca munca sa te desavarseasca, fa-ti cadou de Sarbatori cea mai performanta camera de termoviziune – FLUKE. Conform Top 10 Reviews, camerele de termoziune Fluke sunt pe primul loc in topul preferintelor profesionistilor electricieni si contructori, alaturi de Keysight şi Sonel, toate cele 3 fiind disponibile in Romania, exclusiv prin Ronexprim.

Camerele Fluke, modelele TiX 560 şi 520, desemnate cele mai performante

Tehnologia FlexCam, cu care vin aceste camere de termoviziune, iti permite sa afli rapid care este temperatura reala a obiectelor, sub sau in jurul lor, si sa analizezi imaginea inainte de a o captura.

Mai mult, acestea au o inalta fidelitate a rezultatelor datorita unor lentile de 180°, cu care poti studia şi vedea perfect imaginea. Pe langa o calitate a imaginii cu mult imbunatatita, datorita optiunii SuperResolution, acestea mai au urmatoarele avantaje:

• Fluke Connect® - iti permite transferul rapid de date catre smartphone-uri pentru coordonarea eficienta a activitaţii de depanare. La aceasta aplicatie se pot conecta la camera de termoviziune pana la 20 de aparate (multimetre digitale, multimetre de proces şi alte modele specifice pentru masurarea tensiunii, a curentului şi a temperaturii, camere cu infraroşu, testere de izolaţie etc.).

• Focalizare inovatoare, automata – pentru o si mai buna vizualizare a imaginii captate.

• Ecran tactil de 5.7 inch – ce iţi permite navigarea, capturarea şi analizarea imaginii.

Ronexprim, we deliver performance de 22 de ani

Pentru ca stim cat de importanta este calitate muncii, pe care orice profesionist in domeniu o presteaza, la Ronexprim, lider de 22 de ani pe piata din Romania, in ce priveste camere de termoviziune, aparate de masura si control, aparatura de laborator, microscopuri şi sisteme de cantarire şi dozare, ti-am pregatit o varietate de tehenologii care sa iti usureze munca, dar sa pastreze aceleasi rezultate rapid si eficiente. Reprezentam lideri de renume mondial, precum FEI, Malvern Instruments, Fluke, Agilent, Xenemetrix, Cardinal, si suntem singurul distribuitor de servicii de consultanţa tehnica de specialitate, pe care le oferim, la alegere, pe baza de contract sau gratuit (fiind incluse in activitatea de vanzare, producţie sau service).

Mai mult, iti oferim garantie prelungita, in functie de tehnologia achizitionata, plus promotii constante si reduceri pentru fidelitate. Alege Ronexprim si lasa profesionalismul sa vorbeasca pentru tine.

Ronexprim

Ronexprim