Esti in cautarea unui laptop second hand care sa functioneze impecabil? Vezi oferta NouDinNou.ro

Avand o denumire foarte sugestiva, magazinul online Noudinnou.ro comercializeaza o gama de laptopuri second hand performante si eficiente, care fac fata cu usurinta sarcinilor la care sunt puse. Comportandu-se si aratand ca noi, aceste laptopuri sunt fie second hand fie refurbished de catre echipa de profesionisti in IT de la Noudinnou.ro.

Cautati performanta la un pret mai mic? Atunci laptopurile second hand reprezinta o solutie pentru dumneavoastra pe care trebuie sa o aveti in vedere.

Producatorii de laptopuri second hand recomandati sunt DELL, HP si Lenovo. Aceste trei mari branduri sunt cunoscute de multi dintre utilizatorii casnici cat si de catre cei din domeniul IT&C.

Aceste laptopuri second hand au instalate deja un sistem de operare (Windows 7 Ultimate) ceea ce inseamna ca pot fi folosite imediat ce sunt scoase din cutie, fara a mai fi nevoie sa pierdeti timpul pentru a formata sistemul de calcul portabil. O parte dintre aceste laptopuri ieftine second hand sunt FreeDos si permit cumparatorului sa instaleze orice sistem de tip Dos preferat.

Ce procesoare au aceste laptopuri second hand?

Procesorul laptopului incorporeaza functiile unitatii centrale de prelucare a informatiei si care, din punct de vedere fizic, se prezinta sub forma unui cip electronic. Este o componenta importanta dupa care trebuie facuta alegerea laptopului deoarece acesta controleaza activitatile intregului sistem in care este integrat si care poate prelucra datele furnizate de utilizator. Cu alte cuvinte, acesta reprezinta "creierul" laptopului si cu cat frecventa acestuia este mai mare cu atat si viteza de procesare va fi una mai multumitoare.

Procesoarele laptopurilor afisate pe pagina website-ului sunt urmatoarele:

·         Intel Core 2 Duo

·         Intel Core i3

·         Intel Core i5

Frecventa procesoarelor este cuprinsa intre 2.2 Ghz si 2.6 Ghz.

Capacitatea de memorie a acestor laptopuri variaza intre 2 Gb si 8 Gb. Stocarea diverselor materiale de tip document, video sau foto este posibila fara nici un fel de problema.

Laptopurile second hand oferite de Noudinnou nu contin urme de uzura si au aceiasi capacitate de functionare ca si unele noi. Componentele care au fost utilizate pentru renovarea acestora sunt originale.

Intreg stocul magazinului este afisat prin intermediul unui catalog virtual, prevazut cu posibilitatea de filtrare care va ofera posibilitatea de a identifica rapid produsul care sa fie potrivit cerintelor dumneavoastra.

Cum puteti sa achizitionati laptopul second hand preferat de pe Noudinnou?

Pentru a va achizitiona un laptop second hand din oferta magazinului Noudinnou.ro tot ce trebuie sa faceti este sa efectuati comandarea acestuia online.

Acest proces se poate efectua oricand si oriunde deoarece Noudinnou.ro este in permanenta deschis in comparatie cu un magazin fizic. Comanda se plaseaza pe pagina oficiala a magazinului, iar comenzile a caror suma de plata depaseste 199 de ron beneficiaza de livrare gratuita, indiferent de judetul in care locuiti.

 

 


 

Informații de contact

Nume Companie

NouDinNou

Persoana de contact

NouDinNou

Telefon

0725555525

E-mail