Echipamentele de aer conditionat Electrolux – confort, sanatate si consum redus de energie

Temperaturile crescute din timpul primaverii ne duc deja cu gandul la vara, la mare. Insa, odata ce zilele caniculare revin, apare si prima problema – „Cum te racoresti?”. Dotate cu functii inteligente si sisteme de filtrare performante, echipamentele de aer conditionat de la Electrolux sunt solutia optima pentru a pastra racoarea si aerul proaspat in locuinta chiar si in zilele toride de vara.

Racoreste-te indiferent de momentul din zi sau de locul in care te afli in casa

Echipamentele de aer conditionat din gamele ComfortCool si EcoCool de la Electrolux te racoresc indiferent de locul in care te afli in casa. Dotate cu functia senzor „Follow-me”, temperatura confortabila „te urmareste” in toata locuinta – nu doar in apropierea aparatului de climatizare. Odata activata aceasta optiune, vei reusi sa mentii temperatura dorita oriunde te afli tu si telecomanda aparatului. In plus, pentru a te bucura de si mai mult confort in noptile calduroase de vara, poti folosi functia „Sleep”, care regleaza automat temperatura din dormitor pentru un somn linistit si confortabil.

Mai mult confort si mai putina energie consumata cu ajutorul tehnologiei Inverter

Electrolux dovedeste din nou ca inovatia este unul dintre cuvintele definitorii ale companiei, setand un nou standard profesional de confort in locuinta. Gamele ComfortCool si EcoCool de la Electrolux folosesc tehnologia Inverter pentru mai mult confort si mai putina energie consumata. Datorita acestei tehnologii eficiente, echipamentele de aer conditionat Electrolux folosesc cu 50% mai putina energie decat modelele obisnuite. In plus, folosind functia „Sleep” pe timpul noptii, consumul va fi mult mai redus. Astfel, te vei putea bucura toata vara de racoare, de aer proaspat si de facturi mici la energia electrica.

Aer curat si improspatat cu pana la 95%, pentru un plus de sanatate si energie

Pe timp de vara esti tentat sa lasi mai des geamul deschis, astfel particulele de praf, polen sau fum pot intra mai usor in casa. Alege o alta modalitate prin care sa-ti aerisesti locuinta. Folosind unul dintre modelele de aer conditionat de la Electrolux cu functia de ionizare de tip „ColdPlasma”, te vei bucura de un aer curat si improspatat chiar si atunci cand pastrezi geamul inchis. Aceasta tehnologie avansata filtreaza 95% din particulele de murdarie, iar filtrul CarbonActiv te ajuta sa inlaturi mirosurile neplacute din incapere, prevenind astfel chiar si alergiile.

Prezenta discreta si rezultate vizibile

Echipamentele de aer conditionat de la Electrolux isi fac simtita prezenta prin rezultatele excelente in racirea sau incalzirea, filtrarea si improspatarea locuintei. Insa, atunci cand vine vorba de nivelul de zgomot produs sau de design, acestea sunt foarte discrete. Setarea cu cel mai mic nivel de zgomot abia atinge 22 dB, iar dimensiunile reduse si forma stilizata a aparatelor de climatizare Electrolux iti permit sa le folosesti in orice incapere – moderna sau clasica, spatioasa sau restransa.

Echipamentele de aer conditionat Electrolux pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi recomandate incepand de la 1606 lei si pana la 4006 lei.