Detergenti pentru masina de spalat vase eficienti? Magazinul Dacris94.ro va ofera solutia

detergent masina de spalat vase

Detergenti pentru masina de spalat vase care sa fie si eficienti, si convenabili se pot gasi doar in magazine specializate, cum este Dacris94.ro. Aici, cei care au o masina de spalat vase isi pot comanda produsele dorite, din gama de detergenti. Asadar, pentru cei interesati de detergenti pentru masina de spalat vase eficienti, Dacris94.ro va propune varianta cea mai buna.

Detergentul pentru aparatul de spalat vase nespumant, alegerea ideala

Detergentul pentru aparatul de spalat vase de la Dacris94.ro care curata foarte bine toate urmele de grasime este ajutorul de nadejde, in orice bucatarie. In gama de produse destinate curatatii veselei si a paharelor intra detergentul nespumant si agentul de clatire.

·         In primul rand, la orice masina de spalat vase, avem nevoie de un detergent eficient, care sa curete murdaria cat mai repede si cat mai bine. Dacris94.ro este magazinul online de unde se poate achizitiona detergentul lichid nespumant, creat dupa o formula speciala pentru masina de spalat vase. Acesta nu curata doar grasimea vegetala, ci si grasimea animala, care este mai greu de inlaturat.

·         Pentru asigurarea unei clatiri corecte a vaselor, paharelor si tacamurilor, Dacris94.ro va aduce solutia ideala, si anume agentul activ de clatire. Acesta impiedica depunerile de calcar, atat de inestetice, mai ales pe paharele de cristal transparent, pe care se observa orice pata sau urma de apa cu spuma care s-a uscat urat.

·         Ambii detergenti pentru masina de spalat vase sunt ideali folosirii la orice tip de masina, asa ca nu trebuie sa va faceti griji, daca se vor potrivi sau nu. Specialistii Dacris94.ro propun cateva reguli simple de dozare a detergentilor, pe care, daca orice gospodina le va respecta, nu vor avea loc probleme.

·         In cazul detergentului lichid nespumant, foarte degresant, dilutia este de 0,2-0,5%. Respectand dilutia optima a produsului pentru masina de spalat vase, nu vor ramane urme de apa pe vesela sau pahare. Pentru agentul activ de clatire, instructiunile de dilutie sunt ca ea sa fie de 1-2%.

·         Cu masina de spalat vase potrivita si un detergent pentru masina de spalat vase care sa fie eficient, vei economisi bani si timp. Masina de spalat vase te ajuta sa le speli mai repede, ramanandu-ti timp si pentru familie sau alte activitati care iti plac, dar treburile casnice iti ocupa prea mult timp.

Detergent pentru masina de spalat vase de la Dacris94.ro: economie de bani si timp

Detergentul pentru masina de spalat vase pe care il propune Dacris94.ro este printre cele mai bune produse de acest gen, mai ales datorita eficientei cu care scoate murdaria. Dacris Com ’92 este o companie care a luat fiinta in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate atat productia, cat si distributia de produse destinate curateniei. De asemenea, Dacris94.ro este magazinul online unde vei gasi cosmetice hoteliere de calitate.

Cu o experienta in domeniu de cel putin 10 ani de zile, Dacris94.ro se afla intr-o continua dezvoltare. Dacris ’94 se ocupa de aprovizionarea cu detergenti casnici, industriali si pentru domeniul HoReCa. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul oficial sau sa sunati la 0751 13 10 70. Pentru alte detalii, scrieti pe adresa office@dacris94.ro.

Informații de contact

Nume Companie

Dcaris94.ro

Persoana de contact

Echipa Dacris '94

Telefon

0751 13 10 70

E-mail