Descopera mai multe tipuri de canapele extensibile!

canapele extensibile canapele extensibile

Probabil ai observat deja acest aspect la vecini, la prieteni sau la rude: cu totii detin canapele extensibile in locuinta lor. Iar motivele pentru care acestia au optat pentru o astfel de amenajare sunt diferite: unii isi doresc sa priveasca la televizorul din living intr-o pozitie cat mai confortabila, altii vor sa amenajeze o camera pentru oaspeti pe care in restul timpului sa o foloseasca pe post de birou, in timp ce ceilalti au de amenajat un dormitor de dimensiuni reduse, care nu permite montarea unui pat pe mijloc.

Probabil ai mai observat, de asemenea, si varietatea de modele de canapele extensibile care se ragasesc in locuintele apropiatilor tai. In functie de preferintele acestora si de stilul adoptat pentru amenajarea interioara a casei, exista mai multe tipuri de canapele extensibile. Astfel, desi la prima vedere, in anumite situatii, achizitionarea unei canapele extensibile poate parea a fi un compromis, in conditiile in care spatiul nu-ti permite sa optezi pentru un pat propriu-zis, trebuie sa stii ca exista mai multe optiuni intre care sa alegi astfel incat asteptarile si cerintele sa-ti fie satisfacute cat mai bine. 

Canapele extensibile de doua sau trei locuri
In timp ce o canapea cu doua locuri este mai degraba potrivita pentru spatiile restranse, precum o garsoniera, o canapea de trei locuri sau chiar mai mare de-atat este ideala pentru apartamentele sau casele spatioase. 

Canapele extensibile modulare
Acest tip de canapele este format din mai multe piese de sine statatoare, ca niste cuburi tapitate, ce pot fi combinate in diverse moduri, asemenea unui puzzle. Spre exemplu, poti forma o canapea obisnuita sau, prin cateva miscari, poti crea un pat numai bun pentru a te intinde. 


Canapele extensibile tip coltar
Avantajul suprem al acestora consta in faptul ca ele pot fi utilizate atat pe post de canapea pentru mai multe persoane (in pozitia sezut), cat si pe post de pat (in pozitia culcat). Coltarele reprezinta, astfel, o varianta mai complexa a canapelelor pentru doua sau trei persoane.

Canapele extensibile de tip recliner
Aceasta combinatie intre canapelele extensibile si cele fixe functioneaza pe baza unui sistem inteligent de intindere spre orizontala a zonei verticale a sezutului si spatarului. Sistemul de rabatare partiala are mai multe niveluri de ajustare, astfel incat tu sa iti poti gasi cea mai confortabila pozitie.

Pentru a descoperi in detaliu mai multe tipuri de canapele extensibile, din fiecare categorie mentionata mai sus, viziteaza site-ul Alberta Casa! Aici vei gasi o gama impresionanta de produse, care iti vor satisface pana si cele mai exigente cerinte in materie de design, ergonomie si calitate. Fabricate in tari de referinta, precum Italia, partial sau integral manual, canapelele de la Alberta Casa se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si, implicit, confort. In ceea ce priveste pretul acestora, in aceasta perioada poti profita de reducerile de toamna, beneficiind de discount-uri chiar si de 30%! 

Pentru mai multe detalii si consiliere, acceseaza AlbertaCasa.ro si descopera The great way of living!

Informații de contact

Nume Companie

Alberta Casa

Telefon

0732400108

E-mail