DECATHLON a invitat bacauanii sa faca sport in aer liber, cu cateva zile inainte de marea deschidere

Decathlon

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide joi, 14 octombrie 2016, primul sau magazin din Bacau, in incinta Hello Shopping Park, Calea Republicii, nr. 181. Cu cateva zile inainte de marea deschidere, in weekendul 8-9 octombrie, retailerul a invitat bacauanii sa faca sport in cadul unei actiuni in aer liber, desfasurata in zona pietonala de langa Catedrala Inaltarea Domnului, spre parcul Trandafilor.

“Incepand cu 14 octombrie asteptam toti pasionatii de sport din Bacau sa ne treaca pragul, de la mic la mare. Pe langa oferta de echipamente si articole sportive pe care am pregatit-o, vom avea periodic si evenimente sportive in cadrul carora clientii se vor putea familiariza cu produsele noastre si pot descoperi sporturi noi. Evenimentul de zilele trecute a fost doar primul dintre acestea, iar reactia pozitiva a bacauanilor ne incurajeaza sa organizam cat mai curand si alte evenimente similare,” a declarat Oana Stoica, Director magazin Decathlon Bacau.

Peste 2000 de bacauani au raspuns invitatiei Decathlon de a face sport in aer liber in zilele de 8 si 9 octombrie, participand la diverse competitii sportive sau testand echipamente si articole in cortul amenajat langa parcul Trandafirilor. Astfel, trecatorii au putut testa gratuit o serie de produse Decathlon, verificandu-le caracteristicile tehnice, fiabilitatea si rezistenta, precum: trotinete, biciclete, diverse tipuri de skateboard, diferite mingi, cosuri pentru baschet, porti de fotbal, mese de tenis, corzi de sarit si o banda de alergare. Totodata, cei mai competitivi dintre participanti au putut castiga vouchere de cumparaturi si invitatii VIP in cadrul magazinului, pentru a fi folosite inainte de marea deschidere. Acestia s-au intrecut la concursuri de baschet, alergare, mers pe bicicleta sau tir cu arcul.

Mai mult, cei prezenti au verificat rezistenta unor produse, incercand fara success sa rupa niste pantaloni de vanatoare sau sa sparga o casca de protectie pentru biciclisti.

Magazinul Decathlon din cadrul Hello Shopping Park isi asteapta clientii incepand de vineri, 14 octombrie, de la ora 9:00, cu produse la cele mai mici preturi, cu o garantie de minimum 2 ani.

Decathlon

Raluca Manaila, Senior Media Associate