De ce este caramida cel mai utilizat si eficient material in constructii?

caramida caramida

Asa cum stim cu totii, inca din cele mai vechi timpuri. caramida este cel mai utilizat material utilizat in constructii. Datorita acestui aspect, utilizarea sa s-a mentinut, dar a si crescut considerabil datorita multiplelor avantaje pe care caramida pe care, avantaje care se transforma in beneficii oferita constructiilor in care este utilizata.

In ultimii ani, procesul de productie prin care se obtine caramida a cunoscut o dezvoltare continua

Astazi, caramida detine o serie de importanta de avantaje si particularitati despre care discutam mai jos.

Variantele multiple ale acestui materiale au fost si ele dezvoltate incontinuu si au fost realizate variante pentru fiecare tip de proiect in parte, asa ca, astazi gasim pe piata caramida plina, poroterma, cu goluri, aparenta si asa mai departe.

Principalele proiecte in cadrul carora acest material este foarte eficient

In general, caramida este utilizata pentru realizarea zidurilor de structura, dar si de compartimentare. In ultimii ani, acest material este des folosit de designeri de interior pentru placarea diversilor pereti. Aceasta varianta este cunoscuta sub numele de aparenta care se utilizeaza pentru placarea zidurilor interioare si care ofera un aspect foarte placul acelei incaperi.

Cele mai importante avantaje pe care le ofera caramida atunci cand este utilizata pentru realizarea unei constructii

Cel mai important este faptul ca o construtie realizata din caramida va beneficia de o durata de viata foarte ridicata. De asemenea, aceasta va fi foarte solida si rezistenta, si va avea nevoie in timp de foarte putine reparatii sau chiar deloc. Intretinerea unei constructii realizate cu acest material este destul de simpla, usoara si rapida de realizat.

Mai mult decat atat, aceasta poate sustine foarte eficient orice tip de invelitoare si poate avea aproape orice forma si inaltime daca este consolidata.

Varianta cunoscuta sub numele de „caramida cu goluri” este un material care ofera o foarte buna izolare atat termica, cat si fonica oferind constructiilor o inertie termica naturala. Acest lucru se traduce in faptul ca o constructie se va racii greu in timpul iernii si se va incalzii lent pe timpul verii. Trebuie sa mentionam si faptul ca acestea sunt imune la atacurile daunatorilor si nu au nevoie deloc de tratamente speciale, tratamente necesare in cazul lemnului.

Acest material este de asemenea si un foarte bun material ignifug, ce detine o rezistenta de pana la 1000 de grade Celsius, deoarece acesta a fost realizat la temperaturi foarte mari

Datorita acestei tratari termice, caramida ramane neutra la astfel de reactii, adica nu arde, nu imbatraneste si nici nu absoarbe apa, avand o stabilitate foarte eficienta la fenomentul inghet-dezghet.

Avand in vedere ca este utilizat inca din cele mai vechi timp, aceasta nu are nevoie de montaj speciale. Montajul este unul extrem de cunoscut, asa ca nu este genul de material care sa necesite anumite particularitati in montare.

caramida

Informații de contact

Nume Companie

Mesteru Manole

Persoana de contact

Mesteru Manole

Telefon

0741238406

E-mail