Cum sa optimizezi site-ul tau web

star marketing timisoara star marketing timisoara

Daca vrei ca site-ul tau web sa fie mai bine clasat in rezultatele de cautare Google si sa iti aduca noi clienti 24 din 24 pe site, atunci echipa Star Marketing iti pune la dispozitie cel mai complet ghid de SEO din Romania.

Ghid Optimizare SEO a site-ului tau web - afla cum iti poti clasa site-ul in primele rezultate de cautare Google pentru a atrage noi clienti pe site care sa cumpere.

Motoarele de cautare investesc resurse multe pentru a intelege cum fac oamenii cautari si cauta mereu metode prin care sa ofere cele mai bune rezultate de cautare. Oamenii executa cautari online din motive diverse, unii pentru research, altii pentru a afla informatii despre afaceri, produse, altii cu scopul de a cumpara.

ghid seo timisoara

Daca site-ul tau are o strategie de SEO bine pusa la punct, atunci site-ul tau in timp se va clasa in topul rezultatelor de cautare.

Afla cat costa o campanie de SEO!

Obiective de SEO

Daca vrei sa incepi sa optimizezi site-ul tau trebuie sa ai un obiectiv general in minte. Poti alege ca obiectiv urmatoarele:

1. Vizibilitate/branding

Multi oameni considera ca site-urile care ocupa o pozitie top in rezultatele de cautare este ca un vot de incredere ca site-ul/afacerii este de calitate ridicata.

Pe langa asta, pozitia de top in rezultatele de cautare Google ajuta sa iti faci afacere cunoscuta.

2. Traffic

Orice campanie de SEO trebuie sa aiba ca rezultat final atragerea de clienti pe site. Cu cat site-ul tau este mai bine clasat in rezultatele de cautare cu atat mai mult trafic va atrage.

3. ROI MARE

Daca vei creste vizibilitatea site-ului si vei atrage clienti pe site atunci ai sanse mai mari de a vinde mai mult. Pentru multe afaceri SEO poate fi un canal bun de vanzare.

INTELEGEREA AUDIENTEI TALE

Ca sa dezvolti o strategie de SEO bine pusa la punct trebuie sa intelegi cine este publicul tau tinta. Asta inseamna sa treci prin urmatoarele elemente:

1. Intelegerea produselor/servicilor tale

SEO de succes are la baza intelegerea produselor si servicilor oferite de afacerea ta. Trebuie sa intelegi beneficiile elementelor pe care tu le vinzi pentru a le prezenta pe site catre clienti.

2. Continutul este regele

Un aspect prin care sa determini audienta ta tinta este sa intelegi ce vor ei sa gaseasca pe site-ul tau web. Poti dezvolta, daca ai un magazin online, descrieri relevante ale produselor tale, ale categoriilor de produse, care sa prezinte informatii relevante si utile pentru useri.
AUDITUL SITE-ULUI PENTRU IDENTIFICAREA PROBLEMELOR ACTUALE

Un task important pe care trebuie sa il executi este sa analizezi cu atentie site-ul tau web pentru a gasi problemele cu care se confrunta si care impiedica site-ul tau sa fie bine clasat in rezultatele de cautare Google.

ELEMENTELE UNUI AUDIT DE SEO

Site-ul tau web are nevoie de o fundatie solida pentru ca eforturile de SEO sa aiba succes. Un audit de SEO a site-ului tau este primul pas pentru crearea unei strategii de SEO corecte.

Citeste intregul ghid de SEO - StarMarketing pe site.

Informații de contact

Nume Companie

SC STAR MARKETING MEDIA SRL

Persoana de contact

flavius noja

Telefon

0741216736

E-mail